Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Podobnost s kulinarika.net

Podobnost s kulinarika.net

Danes sem prvič želela iskati po receptih. In so mi nekam znane podkategorije. Pa primerjam podkategorije s tistimi iz kulinarika.net in neverjetno. Vse so enake, identične… Tudi tiste, ki jih pri njih pogrešam, jih tudi tukaj ni. A res se ne da drugače kot da se vse prepisuje? Nobene izvirnosti? Edino dodano je vegetarianstvo 🙁 Ker tudi pomanjkljivosti so enake. Recept je lahko naenkrat le v eni kategoriji :-(, kar je včasih malo nerodno.

A bo res tukaj še ena kulinarika.net? Tudi tukaj sem namreč pri prijavi lahko moški, ženska ali marsovka. ???!!!

Simona

kje pa si še iskala razen na kulinarika.net, bi šla še jest kaj pogledat,pa ne vem kje naj iščem. hvala

Pa si pomislila, da je morda “Kuharske recepte” sestavljal nekdo, ki nima pojma o kuhanju??? Kakšen računalničar, mogoče??? Ki mu je “španska vas” “al dente v/s “poc”?:)))))

Pa – saj rubrike so rubrike, tu skoraj ne moreš odkriti znanosti – ali pač??? Ja, če imaš stran in forum namenjen samo temu …

Veš, na MON-u ni zaposlenih kuharjev … in “Kuharski recepti” so ena izmed tisoč rubrik/forumov, ki jo lahko tu zaslediš.

Če pa misliš, da imaš dober predlog, kako postaviti rubrike in si morda pri izboljšavi pripravljena sodelovati, pa piši Primožu ali Andreji .. verjemi mi, z veseljem bosta sprejela predloge!!
Pa pomoč tebe ali pa katerekoli druge tudi:)))))

Priznam, da sama zelo malo iščem po “Receptih”, ker raje uporabim iskalnik – za razliko od drugih forumov pa na tem lahko iščeš tudi, če nisi član…

<http://kate.moj-album.com/>

MMHHMMM, TALE FORUM, sem prepričana, da nima niti en drug , kulinarični, pa še kakšen od preštevilnih forumov NIMA tega, kar ima TALE …
Seveda mora ugotoviti vsak sam, kaj je to, kaj išče in želi.In dobra stran tega je, da forumi to omogočajo, tako enim, kot drugim tretjim,…in vsak najde nekaj po svoji meri, mar ne?
VAUUU.
lp

Tudi na Kulinariki so forumi različnih vsebin. Je pa res, da mogoče niso tako pristni.

lp

Julija

GLEDE RECEPTOV na raznih forumih,le mirno kri ,toplo vodo so že odkrili prednamci , jo je pač potrebno segreti ,mi jo bomo s plinom,kulinarika jo bo na el.plošči ,kuki-grega jo bo na ognju……..in vsi bomo imeli toplo vodo.Enako je z recepti-na koncu smo vsi siti.
l p ogi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close