pa se je začelo
No mislim, da sem s skutinimi ledenimi kcckami uspela. Zelo enostavno in hitro pecivo, čeprav morda, ko gledaš recept misliš, da boš porabila kar nekaj časa, pa to ne drži.
Moj mož je zvečer prišel domov iz službe in ker se morajo hladne dati v hladilnik, sem jih pustila še zunaj. Ne boste verjele, kar “napadel” jih je in zelo zelo pohvalil. Sedaj so v hladilniku, jutri pa veselo na delo.
Sem se končno ojunačila in prejšnji vikend naredila te tako opevane ledene kocke. Res so fenomenalne. Moji bi jih zdaj kar vsak dan jedli. Ampak malo je pa treba tudi na linijo pazit, tako da prepogosto tudi ni dobro. Bodo manjkrat na jedilniku, pa bodo takrat bolj zaželjene.
Še enkrat hvala za čudovit recept.
lp
Pozdravljene,
drage kolegice, tudi jaz sem se včeraj lotila peke teh tako opevanih ledenih skutinih kock. Doma so mi rekli, da je za njih sicer boljši tisti recept, kjer namesto piškotov in margarine vzameš 20 dkg moke, 20 dkg margarine, eno jajce in 4 dkg kakava in to spečeš nato pa po receptu kot sledi naprej.
No, danes sem jih nesla v službo za malo posladkat.
Še naprej želim lep dan in obilico kulinaričnih spretnosti.
Marjana
Pa se jaz:)
Meni so najbolj vsec polnozrnati piskoti Mullino bianco clasik (okrogla embalaza), ali vas pol pol.
Tako prijetno pod zobmi in okus poln.
Vcasih primesam se malo nasekljanih mandeljnov. Njami njami!
In ko jih se aranziras s kaksnim limoniim listom ali spomladi vijolicami ali trobenticami, je na pladnju takoo vabljivo:)
Saj jih sama pojem le za vzorec, ampka druzba kar plane!
Pozdravcek Babi
Forum je zaprt za komentiranje.