Najdi forum

Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Hrana glede na krvno skupino

Hrana glede na krvno skupino

Precej se govori in piše, da bi morali živila prilagoditi krvni skupini, ki jo kdo ima. To so ugotovili v ZDA . Tudi pri nas so že izšle strokovne knjige, ki to utemeljujejo. Ali ima kdo izkušnje o tem ?
Hvala !

daj napiši kaj naj je tisti ki ima skupino :
0
A
B
AB

tiče,

sem ti napisala že prejšnji teden….

pred kratkim sem na tv gledala nek prispevek o tem-zal ,ne v celoti.
tudi mene bi zanimalo,kaj oz.kaksna hrana je najbolj primerna za katero skupino. lp petra

Kot sem se zapomnila (ne bom pa trdila da pravilno) je 0 mesojeda, A vegeterijanska, B žitarice in AB posebna mešanica.

Lp, Ela S

ps: več podatkov bo v iskalniku

Jaz sem si zapomnila za B, to sem jaz, je ta skupina vsejeda.

lp

Julija

Jaz imam prepisano poglavje za krvno skupino A. Če koga zanima…

Asja, mene zanima – lahko pošlješ na mail, ki je v profilu?

Ne zaradi drugega, ampak predvsem zato, ker sem enkrat na hitro prebrala nekaj o tem in ugotovila, da je moja najljubša hrana ravno tista, ki mi je najbolj prepovedana (če se ne motim – paradižnik, ribe, …) . Morda sem zato tistih 25kg pretežka?

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

vse piše v knjigi Petra D’Adama “4 načini prehrane za 4 krvne skupine”, dobite jo v knjižnicah ali knjigarnah.

ja v knjižnici, dej tlele mal napiš za vse štiri saj tisto osnovno, ane !

imam 0 (-) pa mesa sploh ne jem.

klavdija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close