Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Lahko zamrznem grah iz konzerve?

Lahko zamrznem grah iz konzerve?

Kot vedno-ne porabim vsega graha.
Ga lahko zamrznem za kakšno rižoto, katero bo jedel tudi še ne dve leti star otrok?

Hvala in lep dan!

Bakteriološko mislim, da ni problema.

Mogoče vzemi manjšo embalažo graha v konzervi? Težko si predstavljam, da ne bi porabila tiste tamale konzerve od Ete.
LP Mimi

po mojem se ti bolj splaca kupovati zamrznjen grah / tudi koruzo in drugo zelenjavo/ .vzames samo kolikor rabis. pa se brez konzervansov je !! ! lp petra

Ali pa kupi zmrznjen grah in ga vsakič vzameš iz zamrzovalnika samo toliko, kolikor ga potrebuješ.

Če meni ostane grah iz konzerve, ga presipam v vrečko in zamrznem. Ga vedno je tudi še ne dveletni otrok, pa ni bilo nikoli nič narobe.

Potem bo to dobro uporabiti tudi pri koruzi iz konzerve. Nisem vse porabila, pozabila na njo in včeraj je pristala v košu.
Lp

Zmeraj kupim zmrznjenega, res je malo več dela, ker ga je treba še skuhat, ampak vsaj veš, kaj ješ. Iz konzerve nikoli ne veš, kaj boš dobil, je včasih tako grd, da sem ga tudi že stran zagnala, zdaj ga tudi za rezervo nimam več.

LP

jaz pa dostikrat mešam v hrani grah in koruzo in zato porabim le pol tiste male Etine konzerve. Preostanek kar obeh skupaj zapakiram v vrečko in v skrinjo. Naslednjič me tako čaka ustrezna količina v zmrzovalniku.
Lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close