Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hej, Babi je tu!

Hej, Babi je tu!

Hvala, vse sem napisala pod spodnji post:)))

Babi, sem vesela, da spet berem kaj od tebe 🙂 Upam, da bomo spet bolj zares zalaufale na temle forumu, ker bi bilo zares škoda prekinit, ker smo se tako fino zmerej imeli.

lp

Seveda, Kresnica:)

Kako kaj v soli? Se imate lepo? Zdaj si ze ulaufana, kajne?

Lep vecer Babi

Hojla, babi, res je bilo lepo prebrati tvoj post, sploh tisto od vzhoda in zahoda ter severa in juga. In preko meja :)) In ko smo že pri tem … res, kje hodi Ursa??? Nisem vedela, da se sploh več nič ne oglasi (premalo sem bila tukaj).

Sicer pa, da povem, kaj je novega pri meni … glej priponko 🙂

Ojla, Babi….in kot polžek si prilezla iz hiške, hehe…
Kar tukaj ti povem, da sem ti hotela že ta vikend poslati moko, vendar niso imeli ajde za mlet. Sedaj jo bo dovolj….bo pa čisto, čisto sveža moka in obljubili so , da orenk dobra…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Hmmmmmm…. tale ulaufana 🙂 Sploh ne vem, če lahko tako rečem, ker je ta devetletka en kup enih papirjev, ki pa pri meni najbrž še ne bodo tako hitro zlaufali. Res, na škodo dobrega pouka imamo doma cele kupe papirjev, ki delajo samo “guzvo”.

Sicer je pa ok 🙂

Babi, pozdravček iz našega konca :-))

Ja, pride čas, ko človek komaj lahko prav in pošteno zadiha (ali pa se samo meni zadnje čase to dogaja), enostavno ni pravega časa, posledično tudi ne volje, za kakšno stvar, ki nam je bila včasih ljuba.

Ampak je vseeno fino prebrati kaj takega kot si v spodnji temi napisala – vsaj vemo da smo vsi še “tu nekje”.

Urša se pa ni oglsila že zelo dolgoooooooooooo. Tudi jaz se velikokrat spomnim nanjo, pravzaprav vsakič ko odprem zvezek z recepti in vidim recept za “njene” švedkse božične piškote. Morda je pač prezaposlena, vem da je bila na zahtevnih študijih tam daleč na severu. Upam da je dobro in da samo nima časa za prehrano.

Staša – tole pa je prava zverinica :-))). Kakšen ljubek kuža :-))). Pravi mali cuker – kot en mali čmrljček :-))). Moja kuža se pa tačas pod deko stiska k meni :-))))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Dobro jutro vsem
Babi, hvala da si!
lp

Tudi jaz sem vesela, da se je babi končno oglasila. Vsak dan pokukam na ta forum in tudi sama sem jo takoj pogrešila, še posebej pa toplino, ki veje iz njenih postov. Bom kar ponovila kar je zapisala že eka67: Babi, hvala da si!
Lep pozdrav na obalo!

Hojla, Babi! Lepo pozdravljena.
Saj tudi če nam nič ne kuhaš, le da si tu in kakšno rečeš.
Veš, koga pa jaz še pogrešam? Tan. Zdi se mi, da tudi nje že dolgo nisem opazila. Je pa tudi možno, da sem jo spregledala, saj tudi jaz večkrat mrknem.
Še enkrat lep pozdrav. Zdaj bi bil pa že skrajni čas, da se dobimo na tisti kavi. Povej kdaj ti odgovarja. Povem ti mojo okvirno uro. Ali okrog 13:30( da pokosilam) ali pa okrog 18:00 – takoj po službi. Še najraje kak ponedeljek ali sredo zvečer ( imam najmanj obveznosti).

Heeej:))))))

Od kod pa tisti krasen zarec srcek? Spet presenecenje!!!

Hvala prav vsaki od vas in zlate ste:)

Speedy, hvala, vem, da bo moka taprava, sveza, letosnja.
Ti si sprozila ta plaz pozdravckov in verjemi, da sem jih nekako rabila… pomagalo majhnim tezavicam! Nabira se pozitivna energija:)

Stasa, srckano bitjece…se moja veeelika in tezka mackona bi ga posvojila.

Sosedje imajo nekaj podobnega in mackona ga lepo povohata, predeta ob njem in tudi polizeta. Nihce se nikogar ne boji.

Zelo prisrcen prizor:
Moja dolgodlaka kosmatinca in nezen gladkodlaki kuza:))) Uzivaj!

Jzst, takoj po sesti in oba dneva mi odgovarjata. Se bova zmenili za prihodnji teden, prav?

Tan verjetno pise diplomsko, je v susu po zandjem opravljenem izpitu.
Jo bom pobarala po e mailu in sporocim.

Kresnica, da te potolazim: Kot sem resnicno uzivala pri delu v ucilnici, sama s svojo kompanijo, beri prvcki…tako sem sovrazila papirje:(((
Tam sama pozitivna energija, kreativnost ))), tu ena velika obveza, ki lahko mori in mori:(

A kaj cmo, birokracije je povsod dovolj!

Vsem, prav vsem en hvala in prisrcno lep dan…

Pri nas je sonce rumeno Babi

Hej Babi!

Tudi pri nas je sonček rumen…in danes nas čaka jesensko praznovanje v vrtcu;z delavnicami,tržnico in najboljšimi pečenimi jabolki na svetu.Otroke nažicam za kakšen gumbek,da si lahko kakšnega kupim.Potem pa uporabim veze pri vzgojiteljicah,da dobim še kakšnega za povrhu ;-).

Lep dan vsem!

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Pozdravljena Babi spet med nami. Res smo te pogršali. Jaz sicer nisem tako aktivna na tem forumu, berem pa vas redno. Sem pa takoj opazila, da nekaj manjka. In to si ti Babi in tvoje prijetno in poučno pisanje.

Tako, kot so že druge napisale “Hvala, da si Babi”.

Sončka vsem.

Julija

Ojla!

No, po dolgem času sem spet skočila sem – tudi jaz (tako in drugače) dalj časa odsotna in po pravici povedano, se mi je zluštalo kaj “tvojega” – karkoli, no pa sem dojela, da medtem ni bilo niti tebe.

Puf, ti razložim, s kakšnim kulinaričnim izzivom se trenutno ubadam? Najstarejši sin ima naslednji mesec rojstni dan in že od 3. rd dalje ve, da si za obliko torte lahko zaželi skoraj karkoli, pa bo mami že nekaj ustvarila (od cirkuškega šotora, naselja hišic malih škratov, viteški grad …). No ja, tudi moj mali-veliki škrat ni več tako majhen in letos me čaka pravi arhitekturni izziv – star wars vesoljska ladja …

Ja, detajli mi še niso povsem jasni, vztrajno pa razmišljam o vsem skupaj …

Pa še to. Lepo je priti nazaj – tudi na tale forum.

LP vsem, ne samo Babi!

Mateja

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close