Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj boste danes skuhale?

Kaj boste danes skuhale?

Ženske, kaj boste kuhale danes za kosilo? Tako rada prebiram vaše poste, nekatere ste res inovativne!

Pri nas bo ričet s suhim mesom – ga bo tašča skuhala! Bi raje kaj drugega, ampak ko človek pride lačen iz službe, je vse dobro, samo da je kuhano!

No, s pametnimi idejami na plano :-)!

Sicer sem imela druge načrte, ampak mož je včeraj prinesel marele iz gozda… Tako da – juhuhuuuuuu! Danes so panirane marele (dežnikarice?), krompir na maslu in peteršilju, zelena solata. Pa še domače kremšnite so nam ostale od včeraj, ko smo praznovali…

Prav veselim se kosila! 🙂

Sara jaz bi se pa kar k vam na kosilo povabila! Kaj bi dala za pohane marele! Ko sem bila še manjša, sem jih pogosto jedla pri babici in včasih se mi kar kolca po tistih časih.
Mi bomo danes jedli piščanca z bučkami, krompir v kosih in radič v solati.

kje ste pa sedaj se dobili marele>?? jaz sem letos “videla” samo dve ! :)…:(
jedli bomo karbonaro in mesano solato. lp petra

Kaj pa vem, kje jih je možiček našel… 🙂
Včasih pa tudi njegova potepanja prinesejo kaj dobrega! 😉

Ker je bilo prejšnji teden deževno, ta teden pa razmeroma toplo, so začele marele spet rasti.

Za kosilo se še nisem čisto odločila. Mogoče pasulj, mogoče testenine s paradižnikovo omako.

Lp; Ela S

Danes bom vrgla v lonec riževe rezance s porom, zraven pa peso v solati

fižolova mineštra s klobaso

Včeraj sem naredila prvič bobiče po babičinem receptu. Je res dobra enolončnica, pa še ta svež fižol je šel v promet.

LP

Krompirjev golaž in za sladico jabolčni kompot.

Testenine z zelenjavno polivko in zelena solata.

Hojla!

Pozdravljene po dolgem času. Danes bomo pri nas jedli kislo repo, sveže luščen fižol in prekajena rebra. Pravo zimsko kosilo. Komaj sem dočakala kislo repo…..

LP Mihaela

Zelenjavna pica, melonin sladoled.

Svinjska krača in krompirjeva solata. In jabolčni hren seveda. Hmm, res čisto zimsko, ne?! Ampak bo vseeno pasalo. Dober tek!

manca

goveji lonec z jajčevci (po grško) in krompir v kosih, solata

Jaz sem se pa ravno zdaj spomnla: naredila bom pire, ocvrto jajce in špinačo. Njami!

Miele, kako se pripravi goveji lonec z jajčevci? Lahko napišeš recept?

JOJ, FUL SEM LAČNA!!!!!!!!!!!!!

Danes je bilo hitro kosilo: pašta s ragujem ( ragu sem imela že narejen v skrinji).
Jutri pa bo najbrž krompirjev golaž. Idejo sem dobila zgoraj.

Danes nič posebnega… zelenjavna juha z rezanci, pečene pišč. perutničke in pečen krompir, zelena solata ter Panna Cotta.
Hmm… le kaj bi kuhali jutri…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Danes ričet, jutri slivovi cmoki.

lp lumpa

Včeraj telečji zreki s krompirjevimi njoki, rdeča pesa v solati,
danes špinača, pire, jajček, puding

lp

Čufte v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata in makovo pecivo.

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Zelenjavna mineštra in šmorn .Mmmmmmmmmm

Hej!

Danes resnicno uzivala…vse po najinem okusu:

panirane rezine jajcevcev – takih domacih – mozu in meni boljse kot meso

priloga… krompir in sladki janez, duseno s petersiljem in cesnom, na koncu se posuto s parmezanom in malce gratinirano

motovilec z jajckom

jabolcna pita

Na mizi je zgledalo zelo prijetno na pogled in se njami:)))

Jana, vesela, da so ti bobici vsec:)

Pozdravcek Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close