Pogrešam našo Babi
Ja, srečanja pogrešam tudi jaz. Ravno danes sem bila v Trzinu in kar milo se mi je storilo. Iskala sem pooblaščeni servis za MP3 player v garanciji, na listku je pisalo Trzin in naslov. S prijaznim dekletom sva po mobitelu navigali, kje naj zavijem, da pridem do njih, z mojim občutkom za smer sem seveda morala večkrat poklicati. Ravno sem ji hotela reči, da v coni Trzin vem samo za Miele, ko mi je crknil mobitel (in sin zraven je lahko na lastne oči videl, kako tudi mami pozabi nafilati mobitel – ne samo on). Po vseh mogočih in nemogočih vižanjih sva pristala – v Miele salonu !!! Sosednji lokal je namreč ta firma.
Skratka, kukala sem v Miele kuhinjo in – vas vse pogrešala…
Evo, da malo nakladamo kot v starih časih.
LP Mimi
Hej, drage deklice:)))))))))
Tole je pa preeeseeeneeeceeenjee!!!
Nic dramaticnega se ni zgodilo, razen da clovek kdaj malce izpreze, ker se pojavi kaksna stvar, ki ima prednost. Saj se vcasih to dogaja tudi vam vsem:)))
Potem kak dan sputis in vec ne ves, kje bi se vkljucil. Ugotovis, da ste ze prave profesionalke in malce oddahnes. Veste, vedno sem cutila tu veliko odgovornost in se mi je dozdevalo, da prav moram kaj povedati.
Z vami sem delila zelo lepe trenutke in tolikokrat ste mi krajsale urice tudi pozno v noc. Hvala prav vsem:))) od severa do juga…od vzhoda do zahoda
in preko meja:)))
No, zagodel mi jo je tudi prenosnik in fanta, ki mi kaj uredi, ni bilo.
Danes tale skatla spet tiho gode, mackona lezita ob njem ( saj sta povsod tam, kjer sem jaz – uspela sem ju krepko razvadit) in seveda sem spet z vami.
Sem se mislila zvecer kaj oglasit. Oprostite za vso skrb, v kateri sem zacutila povabilo, naj se spet pridno oglasam. Seveda se bom, mogoce malce manj in vem, da ne boste zamerile. Sem dalec najstarejsa in vcasih tudi utrujena.
Srecanja? Bojim se, da odkar ni sponzorja, bo bolj tezko. Bo sef kaj povedal:)))
Mene pa se vedno muci, kaj je z deklico iz Stockholma ” urso “…Ni njej podobno, da bi kar tako odsla, brez pozdrava.
Hvala:) Zelo kratka besedica, ampak od mene res iz srca:)
Se beremo:)))
Joj in zdaj ugotovim, da nisem napisala kot novo temo.
To bi si zasluzile! Zdaj bi tezko se enkrat vse na novo napisala.
Saj ve vse razumete:)
Aja, pozabila: Pri nas je krasno vreme in cloveka kar potegne na potep; treba je izkoristiti:)
Prezivite lep vecer:) vasa Babi
Hojla!
Ja, tudi jaz se res zdaj bolj poredko oglašam, odkar se je na faksu začelo….po 1 tednu predavanj je pred mano toliko snovi, da sem do vratu not zakopana…sem že pošteno začela s študijem 🙂 Je pa res da večkrat pokukam sem gor, in sem tudi opazila da Babi ni bilo nekaj časa…Sicer največkrat le kaj preberem in pogledam, kaj bi za kosilo, napišem pa bolj redko kaj – razlog: študij in prezaposlenost :))) Ampak, da ne bo pomote, kuhalnico še vedno držim v rokah!!! 🙂
Danes sem izumila en fanatstičen recept, gre za čokoladen biskvit s hruškami in začimbami, postreženo s stepeno smetano in/ali sladoledom (Vinetta). Vam bom jutri napisala recept, zdaj je že pozno in se moram naspat za jutrijšnje učenje 😉
LP
Hej!
Zala, ne bos verjela, a je res: Hotela sem danes tule napisati, da tudi tebe pogresam in da je seveda temu kriv zacetek studija. Vem, kaksen je ta 2. letnik:) Dajali skozi nekaj let nazaj!
Pa te vidim:)))
Pridno papaj, da bo dovolj energije in kaksno cokoladko si vzami s sabo na predavanje:)))))
Lep zacetek in uspesen konec Babi
Forum je zaprt za komentiranje.