Najdi forum

SPACE BAG

Pozdravljene!
Verjetno to vprašanje oz tema ne sodi med kuharice, ampak več glav več ve. Zanima me, če katera uporablja vreče space bag, ki se kupijo v top shopu. To so vakumske vreče, s pomočjo sesalca pa izsesaš zrak, tako da koncu shranjene stvari pridejo zelo ploščate. Imam problem z shranjevanjem oddej in blazin v počitniški prikolici čez zimo.
Nekako imam slabe izkušnje s prodajo prek kataloga, kljub temu, da lahko naročeni izdelek vrneš v določenem roku.
stokrat hvala.

jaz jih imam že kar nekaj let. Tudi jaz jih uporabljam za odeje (letne in zimske). Na reklami je prikazano, da se zadeva ful skrči. To je odvisno od tega, kakšne vrste stvar daš vanjo: če je ta npr, kakšna taka, da je iz npr. sintetike, se zelo skrči, npr. kakšna bolj “kompaktna” pa se ne bo tako zelo.
Pozdravček Mateja

Tudi mi jih imamo. Če izsesaš veliko zraka, je res plosko, vendar potem strašno zmečkano. Za oblačila ni najbolj primerno, mislim.

Natassa

Jaz sem te vreče pred leti kupila v trgovini, pa so se mi z leti (s premetavanjem) preluknjale, tako, da niso več neprodušno zaprte, drugače pa so fajn za spravit prešite odeje, bunde, skratka tiste stvari iz katerih lahko izsesaš veliko zraka, da se sploščijo.

Mi smo jih nabavili pred 3 tedni in smo zaenkrat zadovoljni. Ena vreca je naslednji dan spustila in so nam jo z racunom zamenjali. Priporocam pa res za bolj take stvari, ki so polne zraka in se jih da lepo stisnit, kot so pisale ze predhodnice.
Lp

Ali mogoče katera še ve številko TOPSHOPA, ker bi tudi sama naročila te vreče.
Hvala vnaprej in lep pozdrav.

Tukaj je njihov internetni naslov.

Po vsej verjetnosti jih bom tudi jaz naročila.

Hvala vsem in lep sončen dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close