Najdi forum

Ta forum..

Kar pogrešam belo podlago, sem morala dvakrat preverit, da nisem zašla na kakšno napačno stran:)

a še katero moti drugačna barva foruma?

ja. mene moti:(

Tudi jaz sem preverila, ali sem na pravem forumu 😉
Ja, čudno je, ker smo bili vajeni drugače, predvidevam, da je sponzor “odpovedal” 😉

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hm, jaz pa pojma nimam o kaki beli barvi govorite!? Kaj niso vsi plavi?

Meni je OK, ker je modra itak my favorite one!

Lp, Petra

A je mar kaj drugače? 🙂 Jaz nič nisem opazila.

oooo, meni je bilo tudi belo ozadje bolj simpatično…

Drage moje, barva pa res ni pomembna, važna je vsebina in ta mi je zelo všeč. Rada se “srečujem” tu z vami.

Lepo vas pozdravljam E.

Kaj ni boljša ta barva, da v oči ne “bode”?
G. PRIMOŽ ODLIČNO !!!

Hej!

Dokler me niste opozorili, sploh nisem opazila, da je kaj novega:)

Ko pisem z vso odgovornostjo, sem tako v receptu, pa se skrbi me, ce vam bo vsec, da ozadja sploh ne vidim.

No, zdaj napisa Miele res ni vec, sta pa se vedno kuhalnik in delovna povrsina:)))

Danes ne bom kuhala:)

Ob enih se ponovno srecamo gimnazijski maturantje letnika 55, prejsnjega stoletja, kajpak!!! Eno srecanje je bilo za aprila.

Bo ribja gostija, smeha in klepeta na pretek. Saj nas ni veliko, razred je stel 14 mladostnikov.

Je ze skrajni cas, da se zresnim in pozabim na pravljice:))) Pa kaj, ko sem 35 let zivela s prvcki!!!

Lep vikend vsem po vrsti Babi

Minil je že dan ali dva (no, mesec ali dva) in teme se še vedno ne razvrščajo po datumu zadnjega prispevka.
Kdaj bomo dočakali to OBLJUBLJENO spremembo?

Babi!

Uzivaj na obletnici (itak vem da bos :-)) ).

LP
d.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close