Praznovanje uspelo :)
Ker se ponavadi sučem na drugem forumu, sem pred praznovanjem našega četrtega rojstnega dne, pokukala tudi sem gor in kar vse recepte za narezek dobila tukaj.
Malo se moram pohvaliti, da je vse super uspelo. In pohvaliti vas, bodite še naprej takšne, polne idej in vedno pripravljene z nasveti.
Aha, pekli smo pa marmeladne blazinice in še neke druge kekse. Med prigrizki pa so kraljevale pitulice, nadevana francoska štruca, štefani pečenka, popečeni kruhki s tuninim namazom. Bil je še en pladenj klasičen z več vrstami klobas in sirom, za ziher, če se mami ponesreči vse skupaj. Pa je ostal poln. :)) Res hvala vsem. In vsem skupaj lep pozdrav.
Recepte sem pobrala tu na forumu, tako da najbolje da v iskalnik vtipškaš “tunin namaz” in potem izbiraš iz cele množice, kar ti pač najbolj ugaja.
Jaz sem delala z dvema konzervama tune, dodala zdenka sir, maslo, začimbe, malo kumarc, kisle smetane, česna,…Dodajala sem po okusu. In kar je meni najbolj všeč, nič miksanja, vse samo pretlačeno z vilico. Pa dober tek.
Forum je zaprt za komentiranje.