Najdi forum

A mi poveste,če se lahko pije stisnjen sok sveže rdeče pese ali mora biti pesa kuhana?Kupila sem namreč pover juicer.

SVEŽE!!! Lepo operi, olupi in iztisni sok 😉 dodaj korenček, jabolko in malo limone, pa je super okusno.

Neža

Smejte se!

Sanja, kako si pa kaj zadovoljna s tem sokovnikom? Iz česa si že vse delala sok? Ali si že probala narediti korenčkov sok? Tudi jaz se odločam za nakup tega sokovnika (še enden je v igri, pa se ne morem odločit, zato bi vsaka informacija o tem tvojem prav prišla).

Asya korenčkov sok se da odlično narediti. Power juicer imam že kar dolgo. Meni se je zdel sicer drag in sem želela kak drug sokovnik, vendar je moža navdušila reklama. Ni mi žal, res pa je, da pulpa ni tako suha kot je prikazano v reklami, še posebej, če stiskaš večje količine sadja ali zelenjave. Sok pa lahko pripraviš iz poljubnega sadja in zelenjave (izjema so banane).

Hvala za informacije.

Se pridružujem menenju predhodnice. Tudi pri nas imamo power-ja. Že dve leti ga uporabljamo. Pripravljamo si korenčkov, pesin, kumarični, jabolčni sok. Korenčkovega smo zadnjo zimo ogromno popili.
Mogoče je malo zoprno pomivanje tega prpomočka, vendar nič bolj kot pomivanje multipraktika ali kakega drugega kuhinjskega pripomočka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close