Najdi forum

Sokovnik

Nameravam kupiti sokovnik, vendar se zdaj ne morem odločiti, pa bi prosila, za vaše nasvete, izkušnje.
Kolebam namreč med dvema sokovnikoma (Power Juicer Jacka Leleina – ali kako se že napiše in novi Philipsov Alu Juicer).
O Power Juicerju ste tukaj že govorili in ga pohvalili, zdaj pa me zanima še, če je že kdo kupil tega Philipsovega, ki je baje trenutno najzmogljivejši in oh in sploh. Članek o njem je v prejšnjem nedeljcu, in ga blazno hvalijo (valda reklama), me pa zdaj zanimajo še mnenja oz izkušnje ljudi, ki niso plačani za to da ga hvalijo 🙂

Hvala za vse informacije

Čao! Jaz sicer niman nobenega sokovnika ne enega ne drugega tako da to ni moja reklama. Napisala pa bi ti samo nekaj stvari ki sem jih prebrala v reviji VIP o vseh teh sokovnikih. Testirali so nekaj sokovnikov, med njimi tudi prvi sokovnik za katerega je taka reklama po televiziji. V reviji VIP so zapisali, da denar, ki ga je treba odšteti za ta sokovnik ne odtehta tistega kar nudi in da je različica sokovnika za okoli 10.000 SIT enaka kot ta za veliko denarja. Tisti čas so testirali kar nekaj sokovnikov višjega in nižjega cenovnega razreda. Sicer pa bi ti katera od punc najbolje povedala razliko med enim in kakšnim drugim če ga je nadomestila z novim. Upam, da se boš pametno odločila.

Sem nova na tem forumu berem pa vas že kar nekaj časa.

Ah ja .. iskalnik ….

Srečno

Smejte se!

Veš kaj jaz sem probala že več sokovnikov in Pover juicer je res najboljši.Zlo dobro iztisne.

Brina

kako pa je s čiščenjem PoweJuicerja?

N

Smejte se!

Vem da ste že veliko govorili o sokovnikih, ampak jaz se zanimam za točno določen model, ki je novost in o njem se še ni nič pisalu tukaj gor. O Power Juicerju sem si prebrala, zdaj pa me zanima še, če je že kdo uporabljal Philipsov Alu Juicer.

Jaz sem pred kratkim kupila sokovnik. Tistega poceni. Sicer dobim sok, opažam pa ,da mi še kar škarta ostaja. To ni problem. Problem je v tem, da nihče ne pije teh sokov. In zdaj (pravzaprav že po enem tednu) pozabljen čepi na omari. Ni mi žal, da sem kupila tega poceni.
Samo v razmislek.

Imamo že doma en sokovnik, ki pa tako slabo izkoristi sadje, da mi je škoda sadje stran metat, zato ga zelo nerada in redko uporabljam. Tega nameravam dat babici, ker si želi delati sok iz pese, jaz pa bom kupila novega, takšnega, ki bo res čimbolj izkoristil sadje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close