Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika moram se pohvaliti:)

moram se pohvaliti:)

Naš prestolonaslednjik je včeraj dopolnil dve leti. Ker pa obožuje tu – tu oz. vaka, se je mami opogumila in mu spekla torto v obliki vlakca.. seveda z vašo pomočjo:)
najbolj prav so mi prišli recepti Mimi, hvala Mimi še enkrat..
evo pa še slikice:

Bravo, mami! Sinčku so se verjetno kar očke svetile ob pogledu na vlakca.

Di, tvoje strni mi ne odpre, bi pa rada videla tvoj tu-tu 🙂

Tudi meni ne odpre. Di, prilepi slikico kar sem, saj imamo možnost priponk.

tole bo verjetno lažje:

lp

uau! bravo! koliko časa si pa potrebovala?

ja bom kr priponke nardila:) rabila sem dva dni, v čet. sem spekla biskvite zvečer “nafilala” kremo, sem pa zgoraj dala pol rolade (smetanova – jagodova krema) pa spekla en biskvit v kar tavelikem pekaču, razrezala na 4 dele, to je bila kabina. Tako, da je bil zgornji del “jagodov”. Spodaj sem pa samo čokoladni biskvit po dolgem na pol prerezala “nafilala” s čokoladno kremo ( smetana, 4 žl. nutelle, 1 žl. kakava, pa malo mleka – mmmmmmmm zelo dobra), zraven pa kot vagonček sem pa naredila borovničevo. V petek zvečer sem jo pa okrasila. Včeraj smo praznovali, vsi jo pohvalili, tako, da mi je uspelo:)
lp Diana

tako pa še lepše zgleda:)

Prosim povej, okrasila si jo šlagom?Torta je izvrstna!

Ne, nisem jo s šlagom. Z mešanico rastlinske in navadne sladke smetane.
lp D.

Hej, Di!

Veselje je pogledati ta suuuper vlak, fanticevo veselje pa sploh:)))

Seveda si ti zasluzis pohvalo, slavljenec pa kosek cestitk:))) Babi

Vlakec je super in izgleda slastno. Ta bi verjetno zmogel tudi naše proge, ki so bile zaradi neurja zaprte..

Evo, to je razlog, da tako nesebično pošiljam svojo zbirko receptov naokoli, kot govorite v zahvalah. Samo tako živi, drugače je le mrtev kup papirja oz. bitov na računalniškem disku.

Bravo, Di.

LP Mimi

Tinkarca, povej, je bilo tudi pri vas tako hudo? Mater, sem gledala po dnevniku – ubogi ljudje. Če se prav spomnim si ti bolj na hribu al zakaj že terenca nucaš :-)).

Kar namakalo je tole vreme :-((

Di, vlakec je FANTASTIČEN. Sem gledala slike in imela sline – do tal. Res, res.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close