Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika VIPov test probiotikov (jogurti)

VIPov test probiotikov (jogurti)

Živjo punce,

ali ima katera podatke, kateri jogurt se je najbolje odrezal?

P.S.

Za naročnice VIPa, ali ste z revijo zadovoljne? Resno razmišljam, da bi postala naročnica.

Zadovoljna z revijo prav tako pa z njihovimi svetovanji. In zanimanjem za reševanje težav. Iz moje strani samo pohvale.

Glede probiotikov:
testirali so verjetnost probiotičnega učinka, verjeten učinek samo pri Kako si jogurtu, in Actimelu.

LP

Tudi jaz sem zadovoljna z revijo in jo priporočam.
Prispevki so jasni, konkretni in korektni. Revija je zelo dober vir informacij z vidika ozaveščanja o pravicah potrošnikov, kje so potrošniške pasti in zanke.

Pogosto jo prebirajo in berejo moji bližnji, prijatelji in kolegi. Občasno izrazijo negativno mnenje v smislu, da je članek napisan enostransko ali zelo ozko. V bistvu se s tem strinjam in je tudi prav, da je tako. V prispevkih je jasno napisano, kaj so testirali, na kaj so bili pozorni in zakaj. Seveda pa v prispevku ni napisano, kaj niso testirali in problemi z drugega vidika (čeprav je tudi to za potrošnika pomembno). Npr. če testirajo verjetnost probiotičnega učinka, potem v tem članku ne bomo našli odgovora na vprašanje o vplivu na holesterol ali o količini zaužitega sladkorja in o dodatkih, o neustrezni ali zavajajoči navedbi na embalaži … (primer ni najboljši, a se boljšega ne spomnim).

Tudi jaz priporočam.

… ne glede na to, da so jih prijavili tržnemu inšpektorju zaradi zavajajočega reklamiranja svoje lastne revije :-))
Čisto res. Reklamirajo namreč, da imajo naročniki brezplačno svetovanje in kaj-vem-kaj še. Tisti, ki imajo ZPS v želodcu, pa dokazujejo, da država sofinancira revijo in ZPS ravno zato, ker so dolžni nuditi brezplačno svetovanje kot potrošnikom vsem državljanom in ne samo naročnikom revije. Torej svetovanje ni brezplačno, ampak ga plačujejo vsi. Na ZPS odgovarjajo, da v resnici nudijo brezplačno svetovanje v določenih urah za vse, za naročnike revije pa neke večje obsege in-kaj-vem-kaj.
Itd.

LP Mimi

Ste me prepričale. Mislim, da se bom kar naročila na revijo, predvsem zaradi primerjalnih testov.

Pred leti, ko sem imela težavo pri reklamiranju blaga, sem se obrnila na njih, pa so mi samo odpisali, da sočustvujejo z mano, pomagajo pa le svojim naročnikom.

Takrat sem bila kar jezna na njih, ker sem do tedaj živela v prepričanju, da jih plačujemo vsi in da morajo pomagati vsem.

No, ne vem, kakšna je situacija danes. Pred nekaj leti niso bili niti pod razno pripravljeni na kakršnokoli brezplačno svetovanje, če nisi bil član ZP.
Revija je pa res v redu.

Glede svetovanja ZPS nimam nobenih osebnih izkušenj. Hvala bogu. So mi pa prijatelji in znanci jamrali, da ni vse tako, kot se hvalijo. Pa saj vsi vemo, da nobena stvar ni tako dobra in popolna, da ne bi mogla biti boljša.

Kar se revije tiče, pa lahko samo rečem, da je več kot odlična, saj nam prikaže marsikaj, kar sicer ne bi nikoli izvedeli. Jaz sem naročena že skoraj od vsega začetka. Revije tudi pridno spravljam, saj včasih kakšen članek še kako prav pride. Torej, toplo priporočam.

LP

Julija

Kot mi je znano, jim je tržna inšpekcija pritrdila, da imajo prav in da ni njihova dolžnost brezplačno svetovanje. Članek sem prebrala prejšnji teden v Financah in njihovo ravnanje so primerjali z nekim primerov v zvezi s plačevanjem za svetovanje. Žal se trenutno ne spomnim primera.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close