Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za “xyz69” in ostale – slika na vaflju

Za “xyz69” in ostale – slika na vaflju

Ker je Primož uredil pripenjanje slik (še enkrat hvala!), lahko zdaj objavim sliko, ki sem jo hotela pokazat takrat, ko je “xyz69” spraševala kako narediti belo torto z motivom živali.

Upam, da bom znala.

Bravo. To je pa izdelek. Lahko odprete slaščičarno.
LP mONIKA

Hehehe, ja, izgleda lepo. Drugače je pa slikica delo Pekarne Vrhnika (moje delo je le slikanje glave levčka in printanje na papir). Hotela sem le pokazat, kako lepo izgledajo slikice naprintane na vafelj pri katerih je minimalno dela.

Sam nekaj me zanima – kje so ti sprintali slikcio na vafelj in kako ???

hvala in lp
N.

Na Brnčičevi v Pekarni Vrhnika so sprintali. A4 format stane 1.412,00 sit, lahko je barvna, črno bela ali starinska (rumenkasta). Vafelj, ki izgleda in ima okus kot hostija, lahko režeš po želji in ga nato polagaš na, s smetano premazano, torto.
Tudi starinski izgled je fajn, letos smo to naredili za mojega očeta. Stare fotografije sem skenirala, vse spravila na A4 format, jih nesla v Pekarno in jih nato doma izrezala. Sem si pa zaradi pomanjkanja časa še bolj poenostavila delo. Torto sem kupila v Leclercu – Črni gozdiček, ki ga imamo pri nas zelo radi in odstranila zgornjo plast okraskov, bele in rjave kupčke smetane pa sem previdno odstranila in položila na stekleno površino, da sem jih lahko kasneje dala nazaj. Zgornjo plast sem namazala s smetano in nanjo položila slikice iz vaflja. Torto sem kar v njihovem pakiranju (s ceno vred) pustila in rekla, da so ta dan take torte prodajali v Leclercu :)))).

Ta je pa dobra, da so take torte prodajali v Leclercu… Kaj vam vse ne pride na misel, bravo.
LP Mimi

ej to je pa fina ideja za darilo za rojstni dan, obletnico oz. vsakršno praznovanje
Pozdravček Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close