Najdi forum

anoreksija

mene zanima samo to kak naj dobim anoreksijo, pa če je kdo tu gor z kakimi takimi izkušnjami naj mi plis svetuje kak mu je ratalo…
hvala!

A to naj bi spadalo sem? Bedna…. ne želi si takšnih stvari, lepo te prosim.

ne vem,ce te prav razumem!? ali nas malo hecas!?…ce zadnje ne drzi,si malo preberi o tem….povprasaj…petra

Danes je malo vroče zunaj:)))))

<http://kate.moj-album.com/>

Upam, da nas hecaš…..
Ne želi si tega, sploh pa ne imej v glavi, da boš tako slučajno hujšala….

Tega recepta pa na tem forumu ni, smo sami taki, k rado d o b r o jemo!!!

aha, škoda…

Nek modrec je nekoč dejal: “pazi kaj si želiš, kajti želja se ti lahko uresniči”.

Ali si resnično pripravljena na to, kar si v tem trenutku želiš?
Ali si pripravljena v naprej zavestno sprejeti teveganje za zdravje?
Ali si pripravljena na to, da boš zelo opažena v okolju – vsi bodo gledali za tabo… eni z usmiljenjem in pomilovanjem …. “bogo dekle, joj kako je suha”, drugi z obsojanjem… “ojej kaj je to z današnjo mladino, vsega ima na razpolago, pa ne mara ničesar” ?

Drugače pa anoreksije ne dobiš, temveč se zanjo odločiš – preprosto rečeš… od danes naprej nočem nič več jesti…. in to kar nekaj časa lahko skrivaš pred drugimi,
a vedi, da to prinese katastrofalne posledice… nič jesti pomeni nič več živeti ali neko obdobje životariti na robu …. zdravniki ti sicer potem, ko okolica opazi, da ne ješ, ko je že skoraj prepozno, pomagajo… ti dajo infuzijo in ohranjajo pri življenju… ali bi imelo takšno življenje smisel…

Verjamem, da ne sprašuješ “kar tako” gotovo te nekaj skrbi, morda telesna teža, morda izgled, morda odnosi okolice in si želiš več pozornosti… a vedi, da za okolico ni popolnoma nič pomemben tvoj izgled, če se boš lahko normalno vključila v družbo, sodelovala z drugimi, te bodo sprejeli takšno kot si, kdor te pa ne more sprejeti, pa naj odide drugam – takšnih ne rabiš v svoji bližini.

Želim ti, da boš čimprej prebrodila krizo.

Ko sem videla 30 kg tezko dvajsetletnico, me je zmrazilo:(((

O-O! Zelo lepo napisano. Ko sem prvic prebrala Bednin post, sem ji zelela odgovoriti, pa nisem nasla pravih besed. Upam, da bo prebrala!

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close