Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ustavite, prosim;rada bi izstopila:(((

Ustavite, prosim;rada bi izstopila:(((

Res je,…

danasnji teroristicni napad v Londonu. In vedno nastradajo nedolzni ljudje, ki nimajo ne bogastva, ne vpliva na gospodarstvo,ki ne odlocajo, kako v danasnjem svetu pravicno razdeliti dobrine…

Hudo mi je za vse, ki so danes prizadeti.

Seveda je majhna tolazba, da so vsi, ki jih poznam, na varnem.
Kako dolgo, kje bo naslednjic udarilo?

Naj bo dan miren in prijazen Babi

Ja Babi, poslušam in poslušam. In se ne počutim ravno fajn.

Dobro da so tvoji na varnem, z ostalimi lahko samo sočustvujemo.

Človek se začne počutiti nelagodno ob takšnih novicah. Pa vendar – lahko kaj spremenimo? Nič. Upamo da se svetu in ljudem ne bo do konca utrgalo, to pa lahko naredimo.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Se pridruzujem,

..lepo bi bilo verjeti v dobroto in pravicnost.
Slehernik je tisti, ki lahko pripomore k temu.Potrebno je veliko lepih besed in drobnih lepih dejanj. Upam in verjamem, da vecina se vedno to zeli….
lp

Res grozljivo. Samo upamo lahko, da se to ne bo ponavljajo..

Samo za razliko od Eke jaz čedalje bolj ugotavljam, da so ljudje grdi, zlobni, hudobni… do sočloveka, živali.
Ne, nisem črnogleda. Le mogoče spremljam te stvari bolj, kot poprečni Slovenec. In povem vam, nič dobrega…

Vseeno uživajte v popoldnevu, čeprav pritisk kar tišči..

Po radiu sem slišala ob 12. uri, ko se še ni vedelo ali je bila električna okvara ali teroristični napad – žal je človeška zloba hujša od nepredvidenih nesreč in naravnih katastrof.
Takoj sem pomislila nate Babi, ki imaš svojce v Londonu, da te je zmrazilo od strahu zanje. No hvala Bogu, so na varnem. Enako mi je hudo za vse, ki po nedolžnem trpijo.
Človek res lahko vzdihne: oh, kakšni časi!
LP

Babi, veš, da sem takoj, ko sem slišala novico, pomislila nate, na tvojo hčerko? In potem preletela v mislih, kje so tisti, ki jih poznam.

Groza me je ob teh neumnostih. Groza še bolj, ker se ravno ta trenutek moja starša odpravljata na pot iz ZDA domov. In bom mirna šele tisti hip, ko me pokličeta, da sta tu.

In groza nemoči vseh normalnih ljudi!!!

Imejmo se radi tisti, ki to znamo!

Naj dež mirno pada … kakorkoli – lep dan vsem!

Kate

<http://kate.moj-album.com/>

Babi, v mislih sem s tabo in tvojimi ter vsemi, ki so ali imajo svoje drage v Londonu.

Še vedno pa ne izgubljam vere v dobro in v prihodnost. Ampak zanjo se moramo potruditi sami.

Z majhnimi rečmi. Tudi ta forum, pa naj bo tako drobcen, je kaplja v morje tega.

Naj današnji dan čimprej mine. In naj takšnih dni več ne bo.

V stiski nismo sami:))) Ko bi nase lepe misli, nasa ravnanja lahko se na koga vlplivala…

Miren vecer Babi

Sem brez besed…………………….

ja, fermate il mondo….vceraj sem gledala posebno oddajo, danes berem na internetu,da je verjetno ze cez 50 zrtev in 700 ranjenih !!! grozno!!!
kam vse to pelje…. petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close