Forumovke padajo z neba
No, tako, še ena je bila ptička za en delček svojega življena:
Bravo Nani!
Poročilo je bilo tako lepo napisano, da sem Nani, ne zameri, morala tole obesti še sem gor.
Torej do sedaj znane forumovke padle z neba:
Nani
Kresnica
MamiD
Sonce rumeno
Se še katera (kateri) pridruži seznamu? Lahko bi ustanovili Klub padajočih :-)))))))))).
Se oproščam, verjamem da vsi ne zastopite evforijie na ta račun, če bi skočili pa bi vedeli zakaj bi ŠEEEEEEEEEEEEEE :-)) (razen Kresničke, kaj se je njej zamerilo pa ne vem) ;-))))))))))
Poskokujoč pozdravček iz sončne Dolenjske!
Renate…………………au………to je pa bolelo………………….bol to kot moj k je pod gumo kombija nastavu nogo, ker se je iz kao nezanenga razloga začel premikati naprej…….pa bi počil v drug avt……….noga je tko tko……kombi in avto cela…..
Drugače je pa padanje s neba postal hobbi Prehrane………………….ali ?………….zakaj ne…………?……………
Kroki če prav razumem je nogo podstavil pod kombi zato, da bi ga ustavil?!?! Jao, kaj vse človek naredi v efektu in podzavestno :-))). Revež, veš da je moralo bolet ko hudič!
Sicer ne vem če je tole postal hobi Prehrane, ampak, zagotavljam, da bi tole postal moj hobi, če ne bi bil tako svinsko drag :-)). Hm, bi bilo pametno si omisliti kakšno popoldansko obrt in kaj dodatno zaslužit :-)). Samo kwa pa??
sonce rumeno…………….ne misli, da butelj ni pozabil podstavit še druge noge, ko je premikal kombi..popoldne v delavnici……na srečo boli le jutranja noga in ni otečena ne ena kot druga……. (ja prva reakcija je bila kolega prost, da premakne avto naprej, ker ni nardil je nogo podstavil, da ne bi bilo ‘ materialne škode’……pa grdega gledanja….čeprav bi to elegantno rešil, če bi svoj avto odmaknil……)
predlog popoldanske obrti………..oskrba s dobro prehrano………..to znamo a ne ?…….
Ko sem povedala kaj bi nardila……me je moj že skoraj na nebo poslal………..ampak bo res treba 2 leti počakat……..če bo takrat kdo za………gremo lahko vsaj 3…..(privlečem še kolegice….če ne pa moža)
Kroki tale tvoj mož je pa biser :-))))))))))))). No ja, se zgodi TUDI najboljšim!
Khm, opažam ja, da so ženske bolj pogumne za skakanje kot moški. Ti kar kolegice raje s sabo vzemi pa bo :-)). Za skupine menda nudijo popuste :-)))))))))).
Hej, deklice!
Noge za zavoro :))))) HEHE!!!
Sonce, seveda lahko prodas pobarvane konzerve in to prazne – so tako lepe!!!
Najbolj kseftarski in podjetni Italijan je ne samo prodajal v Neaplju turistom,
celo izvazal je… konzerve, napolnjene s pristnim neapeljskim zrakom —
“Aria di Napoli originale”
Ni sala, bil je na TV in resnicno je posel cvetel!!!!!
Ti pa lahko v krasnih pobarvanih konzervah prodajas se boljsega – dolenjskega – neosnazenega z Gorjancev.
Si deliva dobicek ( meni za idejo).
Sem dobre volje. Srecamo se na kafetu z novinarko Vesno ( ki ljubi bucke) in njeno druzino. Koncno bom spoznala malo Lano.
Pa se dezevati je prenehalo.
Lep pozdravcek vsem Babi
Ej, Sonči..
Pozabila si povedat, da imat(m)o Dolenjci že 0,5 alkohola v zraku. To bi šlo za med..
(No, toča je v petek sklestila mojega terenca in vinograd – vinograd k sreči samo malo in bomo tako lahko prišli do tistih o,5 – he,he)
LP (Danes bi bil en lep dan, če mi le ne bi bilo treba pisati polletnega poročila..- mislim, da bom potrebovala kar nekaj obiskov te strani, da ga bom ob dobrem vzdušju, ki veje dol, le spacala)
Tinkarca, a ne rečejo to za štajersko? :-))) Kwa pa vem, jaz imam alergijo na alko, tako da se prav dosti ne ubadam s tem :-)))
Orkaduš, da je stolklo praviš. Hm, to pa zato, ker se ni šla nobena “tja gor” zmenit za vreme. Nani smo pozabile naročit naj kakšno dobro besedo zastavi na 4000 m al kako visoko je pač bla :-))).
Sem pa zadnjič tudi jaz imela akcijo pokiravanja avtomobila z dekami, madona, nisem vedela, da se človek lahko tako hitro znajde na dvorišču, če je sila. Sem bila sicer dobsedno premočena do kože, ampak avta ni stolklo (no, saj tudi ni bilo vse skupaj tako hudo kakor je kazalo da bo). Eh, same skrbi ima človek če ima nov avto – prej sem samo ven gledala kako tolče, zdaj pa vsakič gledam v nebo kaj bo usipalo.
No, če ti bo lažje ti kar večkrat glej na prehrano. To prakticiram tudi jaz. Ko se kje ustavi in zašteka, za minutko na forum, je prec lažje naprej “poprijet”. Ajd, dobr spacej tisto poročilo :-)))))))))
Tinkarca a ti tud???Cel teden že poslušam mojega možička…zmen se za četrtek in petek,v sredo oddam polletno poročilo,ne pred sredo nič,ker moram pisat polletno poročilo,v nedeljo grem za dve uri v službo,ker moram potegnit dol podatke za polletno poročilo… Še sanjam o tem polletnem poročilu…
Vse bolj imam občutek,da ste postali pravi administratorji in pisarniški molji kaj????
Pa veliko uspeha,toloaži se s tem,da imaš pol leta potem mir…
Forum je zaprt za komentiranje.