Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika silikonski pekači

silikonski pekači

Čeprav imam doma že celo zbirko silikonskih pekačev se nisem mogla upreti ponudbi iz Amwayevega kataloga. Danes sem jih dobila in enega že preiskusila. Skratka, komplet petih pekačev različnih oblik
– za 12 majhnih muffinov
-za 6 večjih muffinov
-okrogel
– kvadraten
– pravokoten
za ceno 7.500 sit
Če poznate koga, ki prodaja Amwayeve izdelke, nakup je res ugoden pekači kvalitetni.

Avena živjo!
Kakšen pa je tale za manjše mafine? So manjši od klasičnih? Takega iščem že celo večnost pa ga nikjer ne najdem. Samo cena je pa res ubitačno ugodna! Se da to zadevo kje na netu pogledat predno začnem iskati veze okoli?

Hvala za info, si prijazna!

LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Tu je slika, ceprav majhna:

LP!

Moti me, ker na straneh ni cenikov. Je treba najprej kontaktirati s Samostojnim nosilcem posla (joj, kako zoprn naziv), potem pa ….

Lp, Ela S

Dobro jutro!

Lahko vprašam mamo,se mi zdi,da je zadnjič govorila o tem Amwayu…Če katera želi,jo lahko pokličem pa se zmenimo.

Avena,za majhne muffine so take luknje,da gredo noter mali papirčki (tisti v katere damo ponavadi rumove kroglice)?

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Oj!
Ja, tale pekač za 12 muffinov ima take luknje, da bi šli notri mali papirčki.
Sama sem kupila ta komplet zato, da bom imela zalogo za kakšna darila, zdaj mi je pa tako všeč, da ga bom obdržala. Res se mi zdi, da so vredni te cene.

KOLIKO PA SO CENE TEH :

Komplet treh pekačev (961421)
1 komplet Naročilo

5-delni komplet pekačev iz silikona (961422)
1 komplet Naročilo

IN KVALITETA ??

mene pa predvsem zanima če imajo še kako drugo obliko pekačev???

lp

mihana

Bi-ne, saj o tem petdelnem kompletu pišem. In ta je res kvaliteten.
Ostalih izdelkov ne morem komentirat, ker jih ne poznam. Do tega naročila sem prišla čisto slučajno.

meni se nič noče odpreti da bi pogledala??

a mi katera lahko pomaga

lp

mihana

v sredini spodaj … je okno za OBISKOVALCE… in klikni na moder gumb ->”vstop”.
…torej Ne na “registrirani uporabnik”, NE na “gost”, ampak “obiskovalec” in potem brskaš dalje …

Cene za pekače:

– 5 delni komplet pekačev iz silikona – 7474 SIT

– komplet treh pekačev – 6221 SIT

Jaz teh pekačev še nisem preizkusila, vendar sem jih ravnokar naročila – po nasvetu Avene. V kolikor niste z izdelki zadovoljni jih lahko v roku 90 dni vrnete

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close