SIRNA OMAKA
Kresnicka, mislim, da je sirnih omak prav toliko kot je gospodinj in poklicnih kuharjev skupaj. Vsak malce po svoje dela:)
Imam zelo rada mlade sire, mozzarello, gorgonzolo – omako pa najmanj in je zato na nasi mizi bolj poredko; tudi zunaj ne narocam.
OOOO, vnuku je pa zelo vsec!
Vem, da gre v sirno omako, da je res okusna, veliko smetane in jaz je nisem navajena.
Imam raje pesto:)))
Ti pa ne obupaj, bo ze katera poslala slasten recept:)))
Pozdravcek Babi
Hm, tudi jaz sem sele sedaj videla, da cisto na vrhu nisi tista Kresnica, ki jo tako dobro poznamo tukaj… Hja, kaj čmo, internet je sirok medij. Moram pa priznati, da sem na Kulinariki hitro spremenila nick, ko sem ugotovila, da že imajo eno Mimiko, ki se dokaj redno oglaša. Mimi in Mimika je res isto, nekako sem imela občutek, kot da bi nekomu nekaj ukradla. Tukaj ni problema, je pa res, da se občasno oglasi še neka Mimi, ki nisem jaz. Zaenkrat je prostora za vse. Je pa res, da kdor želi bolj redno sodelovati, je le fino, če ima unikaten nick. Saj jih je toliko na svetu, da je resnično dovolj prostora za vse.
In, Kresnička, tvoja sirova omaka. Nekajkrat sem jo že poskusila, z nasveti iz tega foruma (z iskalcem boš našla še kaj več), pa je vsakokrat drugačna. In sploh mi ne uspe tako, kot bi želela. Po moje je potrebna samo vaja:-))
LP Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.