Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika silikonski pekač-recept

silikonski pekač-recept

za rd. sem dobila silikonske pekače ala varianta mini mufini…venčeki….madlence…kupčki …kupljeni so biili v pekarni vrhnika

pa me zanima kak recept za te pekače? ali kar masa za mufine samo da jo damo manj notri ali je katera delala tudi kaj drugega

hvala

lp

mihana

Silikonske pekače uporabljaš tako kot navadne, samo da jih ni treba namastiti.

ja vem to…samo nevem kak recept za to?? a kar tak ko za mafine??

ker so luknjice precej manjše od mufinov in tudi različnih oblik???

če imam katera kak recept

lp

mihana

Ja, kar isti recept uporabi kot za muffine, samo manj testa boš potrebovala. Pa peklo se bo manj časa.

lp, Maja

Sicer si ne predstavljam tocno kako tale pekac izgleda, ampak verjetno lahko vanj vlijes tudi cisto navadno maso za cisto navaden biskvit. Potem pa malo kombiniras s kaksnimi prelivi. Lahko tudi kupljenimi, so prav dobri (iz temne, svele cokolade, lesnikov, limonin, vanilijev,…)

A se ti mogoce da tale pekac pofotkat in dat sliko v tvoj album? Strasno me firbec matra kaksen je. Ce se ti ravno da, ni pa nujno :-))

ja ni problema samo potem v pon. ko bo fotoaparat doma ok??

drugač je tak kot za mufine samo da so manjše luknjice…drugi ima obliko srčkov…en obročke….v bistu povsod so luknjice različnih oblik

lp

mihana

Za recepte za testo pa res z iskalnikom poišči recepte za mafine. Kot recept bo dober katerikoli, za vaše želodčke pa tako veš, kaj vam je bolj všeč.
Če želiš, lahko vzameš tudi katerikoli recept za marmorni kolač, saj je tako ali tako vse “isti šmorn”. Poudarki so v dodatkih, prelivih, okrasitvi. Če imaš že z luknjami zanimive oblike, dodaš samo piko na i, pa bo super izgledalo.
LP Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close