Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kakšen recept za 8 mesečnika

kakšen recept za 8 mesečnika

dajte mi kakšno idejo recept kaj mu naj skuham 8 mesečniku

Jaz ji kuham naslednje: špinača, pire krompir; rižota z zelenjavo, rižoto z zelenj.in pišča. ali zajčjim mesom; dušene bučke, pire krompir; gov. juha s korenčkom, cvetačo, kašo, skratka včasih se kar ponavljam, ja pa polenta z zelenjavo, saj je velik sam včasih pa tudi meni zmanjka ideje.

Hej!

Ne vem, ce je po danasnjih priporocilih skuta dovoljena ( vedno so nova).
Moja deklica in vnuk sta jo v tej starosti rada jedla – kar tako, obogateno s sokom pomarance – z ovsenimi kosmici ali v raznih skutino zdrobovih zlicnikih in narastkih ; bodisi kot slane ( v juhicah) ali sladke.

Lep pozdrav

Če se mi je zelo mudilo, sem skuhala polento, noter pa zmešala malo kvalitetne tunine iz konzerve. Sicer pa sem delala za v naprej, zmrznila kašico v modelčku za ledene kocke, zmrznjene kocke kašice pa nato stresla v vrečko, iz katere sem jih lahko nato posamezno jemala. Delala sem razne “pireje” iz vseh vrst zelenjave. Uporabljala sem tudi zajčja jetra, ki se zelo lepo zmiksajo in vsebujejo dosti železa. Vse to pa sem delala manj slano ali celo neslano, ker so menda takšna priporočila. Postopoma sem dodajala tudi malo kisle smetane in margarine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close