Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za vse, ki se spoznate na kuhinjsko posodo

Za vse, ki se spoznate na kuhinjsko posodo

V Intersparu imajo posodo Diadem plus za smrekice, ki je 80% znižana, a vseeno stane od 990 do 3990 SIT po komadu. V Leclercu npr. pa bo od srede dalje garnitura posode 13/1 iz inoxa 18/10 4990 SIT. Zdaj me pa zanima ali je ta diadem plus res toliko boljši in v čem je razlika.

Ne poznam ne ene, ne druge omenjene posode.

Ko sem jaz kupovala, ni bilo nobenih takih akcij:) Posodo sem kupovala po premisleku, kaj sploh rabim in postopoma. Aja, bil je tudi program AMC, ki je bil za moje pojme zelooo drag, pa se kompleti, za katere sem vedela, da bom nekatrere kose le redko uporablljala, ce sploh.

Nimam veliko posode, a vse kar imam, je kvalitetno in v uporabi. Predvsem so to manjse posode.

Vem, da ti nisem pomagala; zelela sem le povedati, da je kupovanje posode dolgorocna nalozba in je vredno razmisleka. Na konkretno postavlejno vprasanje bos pa se kaj dobila:) Lep pozdrav

Diadem plus je serija WMFove posode. Sama že dolga leta uporabljam to posodo. Ravno pred novim letom sem kupila lonec za mleko, ki je v tej akciji 990 sit v redni prodaji za skoraj 9.000. Res je posoda malo dražja, vendar je vredna svoje cene. Tele akcijske cene so pa tokrat super ugodne. Seveda, če ne hodiš v Spara samo zato, da nabiraš smrekice.
Ne poznam akcije iz L eclerca, bi si pa upala trditi, da ni primerjave z WMF.
Sem pa sama ravno tako kot Babi kupovala posodo postopoma in tiste kose, za katere sem vedela, da jih bom uporabljala. Če kupiš komplet posod, ti bo sigurno nekaj ležalo v omari.
Želim ti uspešen nakup!

Avena,

torej je serijo Diadem plus tudi v resnici mogoče kupiti drugje po cenah, ki so napisane kot redne v Spar akciji? Jaz se namreč ne morem znebiti občutka, da gre pri teh serijah za manj kakovostne serije, narejene posebej za takšne akcije, kot jo ima sedaj Spar. Nisem pa se preverjala, ce imajo identicne posode tudi drugje po teh visjih cenah …

Staša, preveri v Mullerju. Načeloma sem tudi jaz skeptična do takšnih akcij. Ostale posode imam iz drugih serij, ker kupujem postopoma že nekaj let, primerjala sem pa lonca za mleko in ne vidim razlike. Lahko pa, da je kje finta. No, ampak tudi če je, je sigurno še vedno kvalitetna. Mogoče sem naivna, ampak mislim, da si taka firma, kot je WMF ne bi privoščila prodajati pod svojim imenom kakšnega sr…. Ne vem, moje mnenje pač.

Avena, tole je pa dobro prebrat! Tudi mene mika ena izmed posod, pa sem se kar malo spraševala, kakšna firma je to (WMF)… Ne poznam!
Ampak, če je firma dobra, potem se splača. Včasih pa ime tudi nekaj pomeni!

WMF je zelo solidna firma. V Sloveniji je na trziscu ze dolgo.

Uspelo mi je vreci ( nevede) v smeti vilice iz kompleta jedilnega pribora za 12 oseb. V trgovini so mi v dveh tednih preskrbeli vilico; brez problema in z nasmehom:) Lp

Meni je edino žal, da nimajo v Sparovi akciji ekonom lonca od WMF. Si ga zelo želim, pa je trenutno predrag v redni prodaji. Sem imela že drug ekonom lonec in je po dveh mesecih romal v smeti. (čeprav darilo)

Lp, Ela S

Avena,

hvala, bom pa res še malo pogledala, če je ta serija v prodaji tudi drugje.

Pozdrav!

WMF je nedvomno super firma, vendar lahko cel set posode Diadem Plus dobiš v Muellerju za 24 jurjev! In se nobenih pikic ne rabiš! Ta cena je res dobra, ker je sicer ta posoda v tujini drazja (sem malo gledala po internetu). Vendar to vsekakor ni edina dobra posoda. Priporocam tudi Lagostina firmo – dobra posoda, preverjeno – imam neko staro “podedovano”, ki je bila tako super, da sem zdaj kupila kar cel nov komplet. Sicer pa je meni litoželezna posoda tudi ena boljših. Pa bakrena tudi. Samo ne kupovat neke lahke posode, posoda že mora biti malo težka. Poleg tega tudi teflona nikar ne kupuj, ker je karcenogen. Če si kakšna jajca spečeš na tefalu, ni panike, ampak sicer pa res ne.

Svedercek, postopoma in potrebi sem kupovala Lagostino ; ni bilo denarja za vse naenkrat. Imam jo ze dolgo in sem prepricana, da jo bo se kdo podedoval.
Imam pa tudi nekaj WMF in dve litozelezni. Kar imam, je vse v uporabi.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close