Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Svinjski zrezki

Svinjski zrezki

Danes sem mislila narediti nekaj na žlico, a mi je prijatelj prinesel lepe svinjske zrezke.Kaj naj naredim? Ne bi čisto klasično samo opečene, kaj potem!? Svinjino jemo zelo redko,tako da so ponavadi res kar popečeni…
Pripravila bom zgodnjo večerjo. Svetujte!! LP Maja

Za moza naredim svinjsko ribico, narezano na rezine in na zar; torej…klasika.

Lahko jih naredis na hitro popecene, potem naprej pa dusene v okusni omakci…s cebulo in vsem, kar spada zraven. Tudi rizota ne bi bila slaba.
Sploh mislim, da jih lahko uporabis kot vse zrezke iz drugega mesa. Nekateri jih tudi pripravijo po dunajsko ali parisko.

Dober tek:)

Hvala,babi, za nasvet !! Kaj se je zgodilo?? 🙂 Prijatelj,ki je prinesel zrezke, je malo zamešal!? Svinjske je nesel domov, sem pa prinesel telečje !! :))
Komaj smo do časa ugotovili!:) Popekli smo jih na način “naravni”…zraven malo narezane(na krogce) šalotke,malo pora…mmmm…pa riž in motovilec! Kje se je še našel-motovilec!? Bilo je prav fino….
Dolgo časa smo (glede na barvo mesa) res “verjeli”,da so svinjski zrezki…) LP Maja

Maja :))) Ste bili se bolj zadovoljni, kajne? Lp

Res …smo bili ..)Nihče ni prav kako bi rekla “porky fan”::)
Predvsem sem pa vesela,da imam sedaj internet in vse kar zraven paše tudi na svojem računalniku! Prej sem se malo “šlepala”… na družinskem oz…pač tako… je sicer še” povezan” z družinskim…ampak..!!LP Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close