Najdi forum

kruhomat

Za darilo sem dobila kruhomat. Ker vem, da nekatere pečete prave dobrote v njem, se priporočam za (preizkušene) recepte.
Lp!

ostala dekleta ti bodo napisala tudi recepte (jaz pecem se po starem), precej jih je pa ze napisanih na forumu. V zgornji vrstici, tam kjer si kliknila za novo temo obstaja ukazna vrstica “iskanje” vpisi kruhomat in prestavi cas!!!! to je zelo pomembno – ce das na vseh pet let dobis 117 zadetkov.
ene par (novejsih) je tule:

bi pa se jaz nekaj vprasala o kruhomatu. kaj mislite, koliko smiselno ga je kupiti za 2 clansko gospodinjstvo, kjer sicer kruha ne kupujejo dnevno? radi pecejo krofe, potice … vendar najvec enkrat mesecno. o darilu razmisljam …

Osica!
To je sicer relativna stvar koliko se splača. Meni se kruhomat izplača. Ker v njem mesim vsakovrstno kvašeno testo (tudi za potico in krofe), delam marmelado in seveda pečem kruh (no zdaj ne več tako pogosto zaradi očitnih razlogov ;-)) ). Lahko se pa 4-članski družini ne izplača imeti tega stroja doma, če ga ne uporabljajo.

Torej: splača se, če veš, da ga bodo uporabljali.

jaz ga imam že 2 leti in se mi je povrnil že v 1 mesecu ,elektrike pa tudi ne plačam bistveno več s tem da kruh pečem vsak dan.sama sem zelo zadovoljna in tudi veliko se prihrani saj mi kot 3 članska družina za kruh recimo za žemljice in podobno na dan v trgovini damo cc 800 sit ,moj kruh pa z elektriko in materialom ne preseže 200 sit za skoraj dva dni.delam tudi testo za pizzo ,ki pride odlično pa razne kolače in marmelade.ko se mi bo ta pokvaril bom takoj odšla po novega,pa tudi ful je dobro ko ti cela hiša diši po pečenem kruhu pa še nobenega dela ni z njim.fajn odločitev.pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close