Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Če vam je ostala potica …

Če vam je ostala potica …

Super recept:

Vir: kulinarika, avtor: Vale

Dober nasvet:) Ampak mi kos potice pravocasno spravimo v zamrzovalnik.
Smo pa druge stvari koristno ponucali, tako je najboljsi sosed ob dobicek:)))

Stasa,hej! :)))
Tebe pa dolgo ni bilo pri nas! Te pa pogresamo ob kaksni
” strokovni” debati. Je pri vas kaj novega? Lep pozdrav z obale Babi

Ja, tega recepta se spomnim že od lani, ampak tudi pri nas poskrbimo, da se potica porabi “sveža”. Zato sem jo nekaj že takoj drugi dan dala v skrinjo, ostalo smo že pojedli. Zato zdaj pečem krofe 🙂

Prijeten preostanek dneva!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

je pa tud fajn iz potice, ki je ostala, narediti ˝rumove kroglice˝… se da namesto piskotov, pa se pecenja ni, niti nekih blaznih dodatnih reči (razen malček rumčka, kokos,…. 🙂

LP, župca

Hojla.

Se mi je zdelo, da bo pri večini potica pravočasno “pospravljena”, ampak včasih se zgodi, da ostane kakšen posušen košček.

Tu in tam poškilim tudi na ta forum, ampak bolj malo kuham zadnje čase … bolj ali manj isto “zdravo” hrano. Tu in tam naredim kakšno torto, čeprav še tukaj skoraj vedno pristanem pri Elini čokoladno-kokosovi torti, ki mi je še vedno No. 1. Sicer pa pride kmalu na vrsto spet ena otroška torta – po avtu in pikapolonici si je moj sedaj ne več najmlajši nečak zaželel ladjo … in vem, da ne bo šlo brez tega foruma ;))

Lep pozdrav vsem!

To je pa super ideja.

Po poroki nam je ostalo različnih koščkov biskvitov, piškoti,… vse to smo zmešali v nekakšen nadev za potico, ki je bila vrhunska…. mljask

Pozdavljene! Meni se je pač zgodilo, da je je preveč ostalo zunaj – sedaj suhe:( Ali mislite, da se jo lahko naloži tudi v 2 ali več plasti po cm? Hvala za mnjenja in odgovore, Irena

Živjo yrla,
sigurno lahko narediš kot si opisala, le da vsako plast malo namoči da ne bo presuha… dober tek ob sladkanju 🙂

LP

Tudi jaz je imam še, a je prav tako sočna kot prvi dan. Imam jo spravljeno v eni posodi in bo prej splesnela, kot pa se posušila.
Letos sem us..la makovo potico. Je bil mak slab in je nadev nekako grenak, v glavnem ni dobra. Saj pol smo je pojedli, več pa res ne gre.

Pri nas tudi malokrat ostane kaj od potice, a ideja je super, če ne za drugo, za posredovanje naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close