Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mikrovalovna pečica LG

mikrovalovna pečica LG

Živjo,

pred nekaj časa sem kupila mikrovalovno pečico LG. Zanima me, če ima mogoče kdo kakršnekoli recepte za prav to vrsto pečice. Poskušala sem speči pizzo, biskvit…in nič od tega ni uspelo. Navodila pa so čisto skopa.

že vnaprej se zahvaljujem za kakšen odgovor

lp
Mirjam

ali ima tvoja pečica žar?

Moja ima žar, pa sem nekaj časa poskušala, potem pa obupala in jo uporabljam samo še za pogrevanje.

Živjo,

pečica ima tudi žar.
zanima me, če znaš vse to uporabljati.

hvala za odgovor
lp
Mirjam

ojla,
to pa ni o.k. če očitno nihče ne zna uporabljat. sem že v trgovinah spraševala za nasvete, pa še vedno ni nič oprijemljivega.
kaj čva nardit. Pa še tok je draga in bi človek mislil, da je ful dobra.
pa smo se očitno zmotili.
lp
Mirjam

Imam digitalno mikrovalovno pečico LG, kupljeno v Avstriji, navodila pa iz Spara. Vendar moja nima žara. Bom pogledla če imam še kje navodila in če jih najdem se ti oglasim seveda če te zanima .

Kaj pa naj bi ta žar sploh počel?
Jaz pod žar razumem, da lahko nekaj spečem-zapečem, pa ne vem , če imam prav. Ker se tudi jaz odločam kakšno mv naj kupim, pa mi niso jasne funkcije razen pogrevanje in odtajevanje.
lp lumpa

Če ima mikrovalovka enojni žar, še ne pomeni, da lahko pečeš pizzo. MK mora imeti dvojni žar, ali pa funkcijo crisp (ti segreje pladenj tudi spodaj), kajti drugače ti zapeče stvar, ki jo delaš samo od zgoraj in bi moral, npr. pizzo obrniti, kar pa seveda ni izvedljivo.

Ko sem jaz kupovala MK, sem se prej dobro pozanimala glede peke, kajti tudi sama sem bila mnenja, da lahko pečeš stvari, če piše, da MK vsebuje žar. Kupila sem MK od Whirlpoola, pa moram priznati, da je še vedno ne znam prav dobro uporabljati. Imam sicer recepte za to to pečico, pa sem kar nekako obupala in jo uporabljam predvsem za odtajevanje in pogrevanje.

ojla,

bila bi res vesela, če imaš navodila. sicer jest neka navodila imam, vendar so čist brezvezna. par funkcij je opisanih in potem nekaj probaš-in kaj se zgodi:nič ne rata. Da bi človek kar znorel
Prosila bi te, da se mi še kaj oglasiš
hvala lepa
Mirjam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close