Najdi forum

mikser

Rada bi kupila močen in ne preveč velik mikser za
delanje namazov.

KATEREGA?

Ojla!
Glede nato, da sem sama zelo zadovoljna z Ronicom, ga svetujem tudi tebi!
Vendar pa sodi med multipraktike, cena pa je nekaj preko 100.000,00
Je pa dejansko vsestranski!
In zdajle ga bojo zagotovo imeli v Celju na sejmu Flora in Poroka, tako da si ga lahko ogledaš, tudi če ga ne nameravaš kupiti!
Punce so tudi Bosch MUM hvalile (poišči z iskalnikom)…
Kot mikser razumem ročni mešalnik… tistega z metlicami… In med takimi ne vidim veliko razlik…
LP!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

Če rabiš samo za delanje namazov je najbolje kupiti samostojni sekljalnik.
Boschev chopper je zelo dober in poceni. Je pa to samo posoda z nožem za sekljanje.

lp

Boshov MUM ni primeren za namaze, če ga misliš imeti samo za namaze. Ko takole razmišljam, bi bil še najboljši Magic bulet, vsaj v spominu mi je tako ostalo po gledanju reklame. Ali pa kakšen majhen sekljalnik, bo najbolje, da pogledaš na kakšnem oddelku z malimi g. aparati.

Imam čisto mali sekljalnik. Za namaze je enkraten, prav pride tudi za sekljanje čebule, peteršilja… Enega sem dobila tudi zraven paličnega, a ni tako v redu (majoneza mi ni uspela dokler je nisem preselila v drugega). Dobiš ga za male denarje med malimi gospodinjskimi aparati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close