Rabim vaš nasvet
Ja, slascicarna Zvezda v centru ljubljane na Kongresnem trgu, ali pa Rustika (je zelo dobra privatna slascicarna z domaco izdelavo sladoleda in vseh drugih slascic, po katerih slovi – mnogi prisegajo nanjo kot najboljso slascicarno v LJ), nahaja pa se v Cityparku (nasproti Humanica)- tu imas moznos posedet in poklepetat, pa se prijetno zivahno vzusje je, ker je v bistvu v srediscu nakupovalnega centra (ena majhna slascicarna Rustika je tudi v centru na Trubarjevi ulici, ampak je zelo majhna in ni mozno kje posedet, tako da raje priporocam tisto v Cityparku)….aja, in ce bos zavila tja, moras poskuiti njihovo specialiteto – domaco torto Crni gozdicek (jaz sem jo ravno danes spekla sama doma)…. LP
Hojla Babi,
torta je SUPER uspela in je zelo dobra – bisvit sem navlazila z visnejvim sokom (zmerznejen visnje) in likerjem iz crnega ribeza, ki je dal prav poseben okus celotni torti! Res enkratno, bom vpisala recept v bazo in na forum tako, ko bom imela dosti casa……
….ja, saj, kar se tice prostega casa ni nic kaj roznato 🙂 Sem res precej zaposlena, tudi obremenjena…brez tega pac ne gre;) Drugace se razumemo super v skupini, vse mi gre brez problemov (z 1 izjemo – razen biofizika me zafrkava!, jo grem 5. aprila spet pisat….buuuh), najbolj vsec in tudi najbolj gre pa mi anatomija :))) Ta torek bomo pisali ze 3. kolokvij (cel prsni kos in hrbtenico), vseh skupaj pa je 6 (od tega 2 se v drugem letniku) in tako bom ta torek zakljucila spolovico anatomije :))) Se pa mocno oklepam bonusa, ki ga ponujajo – ce vse pises nad 85 % oz. 90%, si v 2. letniku oproscen v prvem primeru pisnega, v drugem primeru pa tudi ustenga izpita in gres samo vpisat oceno…zaenkrat mi uspeva in bom dala vse od sebe, da mi v drugem letniku ne bo treba na izpit 🙂
Se drugic vec, zdaj grem pomagat mami okrasit velikonocno vejo, potem pa sedet za anatomijo 🙂
aja,Babi, ko bom vpisala recept za Crni gozdice, ti (in vsem ostalim seveda) res priporocam, da jo naredis ker je enostvana in dobra za dol past! Ze dolgo nisme jedla tako dobre torte….z veliiiko visnjami:))
LP
Eh, zdaj si nam pa naredila lušte 🙂 Komaj čakam na recept, bom ga pa sigurno preizkusila, ker smo tudi pri nas navdušeni nad vsem, česar se dotaknejo višnje ali maline.
Vsaka ti čast, da si tako pridna na faxu… Jaz sem v prvem letniku kar malo zaspala, potem me je pa vse čakalo na koncu 🙂 Noja, tudi to je bila izkušnja.
Aja, pa še to; omenjala si tisto sladico v Ikei. Uh… nekaj tednov nazaj smo bili tam in res sem prav namesnko naročila to sladico… Za dol past 🙂 Če boš uspela izbrskat recept, se priporočam.
Lep pozdravček vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.