FORUM ŠE ENKRAT
Primož in ostali!
Pravkar sem govorila z osebo, ki je lastnik enega od slovenskih forumov. Na njem je (po njegovi skromni oceni) precej več obiska in vpisov, kot tukaj. Prebrala sem mu tudi celotno vaše pojasnilo, pa citiram njegove besede: “Upam, da se zavedate, da je tole kar nekaj, kar so na zakompliciran način povedali, samo da so nekaj povedali. Če ti nekaj crkne, je pač potrebna celovita prenova sistema, ne pa taki odgovori.”
Ok, lahko si ogledate forum avtomobilizem.com, kjer je vse lepo urejeno, ažurirano in stvar teče. Če želite (med.over.net pač), se lahko obrnete na podjetje Domenca, kjer bi vam (pač za določeno plačilo) bili pripravljeni “pomagati” tole pa bi bil spet forum v pravem pomenu besede.
Ne me narobe razumet, samo meni se res zdi škoda, da bi se tole končalo (kar bi slej ko prej se, če takole ostane) in ne zdi se mi smiselno reči, da pač takole bo, ker ni druge pomoči. Če bi bilo tako, ne bi bilo na svetu nobenega normalnega foruma in povsod bi bil popoln kaos.
Torej, če želite, da pač forum steče na novem sistemu, jih kontaktirajte, če pa ne, pa pač lahko mirne volje prezrete moj vpis. Pa tudi prosim, da me nimate za eno kozo, ki skuša pamet solit. Samo povzela sem najin pogovor po telefonu.
lp
Zelo se strinjam s prvim odstavkom, ki ga je napisala Kresnica. Ponovno dodajam moj stavek iz enega od včerajšnjih prispevkov (ki pa ne spada pod “malo za šalo”): Navedeno pojasnilo razumem kot “nekaj je bilo treba napisati, mogoče bo to uporabnike malo utišalo”, ali drugače, “če ti ni všeč, pa pojdi stran” !!
Če je bilo nam nekaj podarjeno, smo lahko veseli. Ne moremo in nimamo pravice, da zahtevamo še več. Mislim, da smo si v tem enotni.
NORČEVANJE PA SO IZJAVE, KOT JE SPOROČILO OD ANDREJE
Od Andreje, Primoža in drugih na MON pričakujem jasen in resen odgovor, kakšna je prihodnost tega foruma. Ali so pripravljeni kaj postoriti, ali bodo nam metali samo pesek v oči?
Mislim, da je moja zahteva dovolj skromna, da nam povedo resnico.
Ja, vse lepo in prav. Veš, pač brez nič ni nič. Kaj hočemo. Saj denar pride tudi od oglaševanja.
Sicer se ne mislim mešat v denarne posle, samo mislim, da če bi bila tale stvar popolnoma zastonj, sploh ne bi več obstajala. Od nečesa morajo živet ustrvarjalci.
Ne vem….malo poglej druge uspešne forume (zaradim ene tudi v Sloveniji) pa boš videl, da je vsem jasno, da se je za dober rezultat pač malo treba potrudit in precej vložit. Ne gre drugače.
Če bo pač treba plačat, naj se plačuje. Takoj bo jasno, v kolikšni meri se izplača: plačilo = manj obiska = manj oglaševalcev… in obratno.
lp
Bom še sama dodala komentar, čeprav sem imela namen vse prezreti. Vzpodbudila me je izjava pipi*ke, ki navaja ali je tako težko pogledati datum. Moj odgovro je: DA, težko je pogledati datum, sploh če si bil navajen na prejšnji način delovanja foruma. Res, da se na forumu ne oglašam prav pogosto, sem pa redno obiskovala ta forum in prebirala prav vse teme in doma so me že označili za odvisno od tega foruma. Nov način delovanja pa me je že skoraj odvadil te odvisnosti, opažam pa tudi, da prav zaradi tega forum ni več to, kar je včasih bil.
Forum je zaprt za komentiranje.