Pasta za gril, fondi…
Ne vem, če sem prav napisala. Torej, za rojstni dan sem dobila gril z marmorno plato (upam, da sem vse prav napisala). Plato naj bi se najprej segrelo v pečici, nato pa se toplota vzdržuje s pomočjo paste, ki jo daš v posodico pod plato. Kaj je tu nejasnega?
Ko sem iskala to pasto v naših trgovinah, so me trgovci debelo gledali, le redki so vedeli kaj sploh iščem. A mi lahko, prosim, pomagate z odgovori na naslednji vprašanji: Ali ima ta pasta še kakšno drugo ime? Kje (v katerih trgovinah) jo sploh imajo?
Kako ste same zadovoljne s temi platami in za kaj jih največ uporabljate?
Hvala za vsak nasvet!
Lep dan vsem skupaj!
Ene pripravce grejemo na špirit oz. kurimo druge pa na kot kremo ali gosto tekočino, zdaj pa vprašanje ali imaš ? morda take, ki se lahko menjajo v gorilniku, kot paštetka odpreš zakuriš in postaviš v gorilnik ?……če, se dobi v večjih trgovinah po 2 skupaj……….najboljši sosed v Kamniku jih ima, pol kakšen Bauhaus………išči to po oddelkih kjer je posoda ali pa goriva in ‘netiva’ – za podkurit……(priprave za gril, da hitro zakuri…..bele kocke)……
Upam, da ti vsaj malo pomaga……..drugače vpiši malce bolj podrobno sistem……da pogledamo po naših koncih kje imajo ?………poznam pa ta dva sistema……………
Forum je zaprt za komentiranje.