Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika mercator – tefal posoda

mercator – tefal posoda

Zanima me, če je katera že nabavila to posodje iz akcije, če je vredno te cene (kar moraš doplačati zraven korakov) in kvaliteta.
Hvala in lep dan!

Ojla!
Nisem še, mi še nekaj korakov manjka… upam, da uspem…
Kako je s kvaliteto, se bo pa verjetno šele čez nekaj časa pokazalo…
LP!
Gordy

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

No, če res ne bi imela nobene posode še, potem bi si jo kupila, tako pa se meni osebno ne zdi tako ugodno.

Če katera rabi nalepke lahko pošljem.

Kupila sem tisti komplet in tisto malo večjo “kozico soucepan”. Kvaliteta kaj pa vem – to se bo pokazalo čez pol leta ;-)). Uporabno – zame zelo. Ker sem imela že nekaj časa takšen nakup v mislih mi je tole prišlo prav. Tudi glede cene ne morem reči kaj določenega, ker pojma nimam koliko sicer stanejo piskri.

Zaenkrat mi ni žal.

Živjo!

Jaz sem kupila komplet (tudi zaradi priloženega ročaja) in nizko ponev. Vse ponve, ki sem jih gledala (približno takega obsega in kvalitete) so bile bistveno dražje. Sem pa šele začela s svojim gospodinjstvom in mi posode pridejo zelo prav. Ročaj je kompakten in dobro prime posodo. Dokupila sem še pokrovko za ponev.

Iz časa Sparove akcije imam eno Tefalovo, kjer pa je že šel ročaj pri pokrovki(mi ga je sicer tast uspel popraviti), mislim, da ni tako kvalitetna kot Merkatorjeva, cena pa je bila primerljiva, vendar mi zelo dobro služi zadnje leto, odkar ga imam.

lp, Nina

Pozdravljene!

ker sem imela že dobre izkušnje s Tefalovimi posodami, in ker zvesto hodim k našemu najboljšemu sosedu, sem nabrala točke in seveda si kupila vse posode, razen tistega za fonde. Za slednje me nagovarja moja hčerka, pa ne vem. Zelo sem z njo zadovoljna, pa tudi moje princeske (21 in 18 let), pravijo da je zelo dobro kuhati v njih. Ker imam še dovolj nalepk, bom danes šla še nabavit nekaj posode.

Vse ki mislite nabaviti posode, vas opozarjam, da se morate kaj kmalu odločiti se, kajti akcija traja samo do 16. februarja.

LP

Hvala za odgovore, posebej Tajni, ki je povedala, da je samo do 16.2.
Bom sla kar nabaviti ponve!

lp

Do kdaj je že treba izkoristiti nakup? Sem pozabila, ta trenutek pa nimam knjižice pri sebi.

hvala in lp, Tanja

Nakup se izkoristi nekje do konca meseca… točke pa sam dons pa jutri še…

Kate, če mi ne uspe zadosti skupi spravit zadosti nalepk (gremo še danes po rednih nakupih, tko da upam, da bo šlo), te bom pa res prosila, če boš tako prijazna ))

LP!
G

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

aaaaaaaaa sem prehitro enter stisnila… se opravičujem…

Točke (korake, nalepke) je možno dobit samo še danes in jutri, koristi se jih pa lahko mislim da do konca meseca (26.2.???)

LP!

Gordy

Gordy, čisto pravilno razmišljaš

Čaki malo, Tefal je Tefal, pa če je kupljen pri Mercatorju ali pri Sparu.
Glede ugodnosti pa tole, tisto malo popusta, ki ga dajo pri nakupu te posode , dobijo oni x-krat preplačano od tistih, ki kupijo ‘samo še tole’, da dobijo zraven nalepkico.
Verjemite, na koncu se te akcije splačajo le trgovcu ( če pa posodo dejansko rabite in niste nori zbiralec nalepkic, je pa to ugodna alternativa )

Pozdravljene!

Jaz imam zelo veliko nalepkic, ki jih ne mislim uporabiti, tako da sporočite na mail, če katera rabi.

Sem iz Ljubljane.

No, jaz bi te pa tudi potem prosila zanje (prav posebnega zbiranja se nisem lotila, a bi vseeno kupila še tisti grelnik za vodo – punce tukaj pravijo da ga s pridom uporabljajo).

Ti že pišem…

Se opravičujem, ja nalepke se dobijo do 16. februar, medtem ko kupone lahko vnovčimo do 28. februarja. Prej sem rekla, da do 16. Sem preverila v knjižici in je tako kot zgoraj napisano.

lp

Ojla!
Danes mi je ena Mercatorjeva trgovka rekla, da so zbiranje nalepkic podaljšali do konca meseca.. katera ve kaj o tem???
LP!
Gordy

Jaz sem kupila komplet dveh posod kjer zraven dobiš še roč in sem zelo zadovoljna .Se mi zdi boljše kakovosti kot ostale teflonke ki jih uporabljam.
lp geri

Sem bila v mercatorju in hotela vnovčiti kupone. Na srečo je vse zmanjkalo, v ponudbi je ostal samo še grelnik vode. Na srečo pravim zato, ker sem hotela kupiti wok in ročaj, ker drugih posod ne potrebujem. Moje spoznanje: Oboje skupaj v akciji bi me stalo čez 4.200, zraven na stalaži pa je bil prav tako tefalov wok z ročajem v redni ponudbi par tolarjev čez 3.800 sit. Edina razlika je v tem, da ročaj ni snemljiv.
Verjetno se ta posoda splača kupiti samo, če vzameš več posod in en ročaj.
Kaj menite ve?
lep pozdrav.

Ja, zato smo pa vsi kupovali (sodeč po tem, da si se moral v trgovini naročiti) tisti komplet, ki je že vseboval ročaj ;-)).
Torej kozica in ponev + ročaj za 5000 sit.
Potem je verjetno smiselno še kaj dokupiti. sicer pa pravilno ugotavljaš da ni računice.

V Italiji je tako preprosto: Ko imas dovolj pik, dobis tisto, ki je doloceno za neko stevilo pik; ce jih imas vec, za drazjo stvar in tako naprej.
Nikoli ni treba nic doplacati. To v nasih trgovinah pa je res cudno.

Prav tako MK za svoj novi leksikon. Danes dobim veliko kuverto z vsem mogocim in se ponudbo: ce so na kartonu pod srebrno nalepko trije enaki znaki, sem srecna dobitnica … ce v sedmih dneh narocim leksikon, dobim se zraven ena cuda sveta. Seveda smo vsi nasli 3 deteljice:)))

Na take finte ze dolgo ne padam.
Pustite mi svobodo do izbire in odlocanja!!! je moje geslo.

Lep pozdrav Babi

….mi smo z posodo zelo zadovoljni……le to ne vem, kje se da dobiti oz. dokupiti plastične pokrovke za posodo, da jih lahko spraviš v hladilnik….drugače se pa strinjam z Babi……

asilar!
Ves vikend ti poskušam poslati sporočilo in zahvalo. Nalepkice sem dobila in se ti najlepše zahvaljujem!!!

LP!
gordy

Gordy, jaz sem ti pa ravnokar hotela poslati mail in vprašati, če si nalepkice dobila.

Sonce rumeno, so na vaš konec tudi že prispele nalepkice?

Vsem pa sporočam, da jih imam še veliko, saj sem jih še dobila, tako da mi sporočite na mail, če jih katera še hoče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close