Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pojasnila :-))))

Pojasnila :-))))

Andreja je z dobrim namenom poizkušala opisati problem, ki vam muči in bi ga radi rešili.

Andreja je moj in vaš novi sodelavec, ki mi je prišel pomagati, ker jaz preprosto več ne zmorem vsega prebrat in pokomentirati, seveda pa se zavedam, da bo zaradi tega marsikaj narobe razumljeno.

To pa še ni razlog, da tako “grdo” pametujete, pa ne glede iz katere organizacije prihajate, ki se spozna na tehnologijo.

Zato vam bom jaz podal laično strokoven odgovor.

Kot prvo:
– nekateri ne premorete pogleda nekoliko dlje, kot od svojega dvorišča. In če ni na vašem dvorišču, potem to ne obstaja.
KAj želim s tem povedati? Da sem ničkolikokrat napisal, da urejamo sistem in da sporočila BODO spet hodila na vrh, samo morate malo potrpeti, da uredimo sistem tako kot je treba. Seveda pa nisem napisal ravno an tem forumu, ampak na enem drugemu, kamor pa vas pot zagotovo ni zanesla. Edini svet, ki ga poznate je forum Prehrana.
IN če je to res edini svet o katerem teče debata, potem imate prav!

Analyzed Dates: Jan 8, 2001 to Feb 18, 2005
Number of messages: 48062
Average per day: 31.98
Total Unique Authors: 4661
Total Unique Threads: 6130

Tole sprocesirat, da sporočila tečejo na vrh ni noben problem.

Seveda pa to ni edini forum pri nas. Imamo jih 150. In prav vsi bi radi imeli skoči na vrh. primer:

Analyzed Dates: Oct 5, 2004 to Feb 18, 2005
Number of messages: 70499
Average per day: 514.43
Total Unique Authors: 5629
Total Unique Threads: 7467

Najbolj obiskan forum v vsej svoji zgodovini avtomobilizma ima samo. 40.000 sporočil več, kot pri nas en forum v 4 mesecih in pol????

FOrum Starši in otroci pa imajo Sporočila: 357506 ???

Nikakor mi ne gre iz glave, kako ste ahko tako direktno pametni, če ne poznate celotne situacije.

Se opravičujem, če sem tudi jaz tokrat zelo direkten in vam ne zamerim. na koncu ste me le pripeljali, da bolj podrobno obrazložim, saj na drugi strani ne morete vsega vedeti. Andreja pa se je tako sekirala, pa tako dobro vam je hotela.

kakorkoli že. Januarski podatki so sledeči, rpedvsem za tehnike:

299939 obiskov = 1 IP na pol ure
91997 različnih IP naslovov
7854922 prebranih strani
302102171 KB prometa

Statistika brez portalov:

ne vem, kateri podatek naj vam še dam, da se trudimo vsem ugoditi in da tole še zdaleč ni malo prometa, če pa vzamemo v zakup, da so te strani brezplačne in delo ljudi, ki cenijo vrednote, potem ne razumem zakaj sem dolžen komerkoli kaj razlagati.

Mogoče bi bil bolj jezen, če ne bi večino izmed vas srečal tudi v živo in se z vami imel karseda lepo in imal vas in forum Prehrana v čudovitem spominu. Mogoče so nekateri tukaj novi, ravno zato se ne smem jeziti tudi na njih, saj niso mogli vsega vedeti in vsega še sedaj ne vedo.

Če pa bi bil od interneta in forumskega svetovanja velim biznis, pa naj povem,d a potem ne bi bili edina zdravstvena svetovalnica preko Interneta???

Vi kar meni najdite nekoga, ki živi samo od Internet oglaševanja, še bolje, ki zaradi foruma služi??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tukaj pa trdim, javno, veliko smeha. Ga ni junaka, ki bi me prepričal, da se internteom pokrije, kaj šele, da služi.

In sedaj vas bo zanimalo, zakaj pa potem mi to delamo in od kje nam denar??

Tudi to je čisto jasno.
Jaz osebno in moj prijatelj imava podjetje SIIX d.o.o.
ukvarjamo se s internet sistemi in računalniškimi omrežji. Servisiranje in postavljanje. Moje in njegove reference?? Postavitev SIOL-a in Voljatela.

Siol od vsega začetka, ko je bil to še Telekom. V skupini ustvarjalcev, kajti ustanovitelj se ne smem poimenovati, ker je to Telekom, smo bili trije.

Sreta Marič
Vili Možina
Primož Cimerman
nato pa smo začeli jemati ljudi v naš oddelek. Tako se je začelo, sam osebno pa sem imel nalogo, da sem registriral in določil domeno SIOL, skupaj s Tomažem. Tudi blagovno znamko SIX sem registriral za siol, to je celo najina pogruntavščina. Zato imam sedaj v imenu 2 x I.

No, ker sem v Internetu že od vsega začetka, ga lahko rečem obvladam v nulo. In to mi je še danes profesija. Ker pa se nisem strinjal z politiko delanja in postavljanja sistemov, pa sva šla na svoje. In sedaj delam sistem že od leta 1996, no ker pa ni denarja, pravijo moraš imeti pa pamet. No tega pa menim, da mi ne primanjkuje. Zato se sedaj vprašamo, kdo je bolj uspešen:

SIOL ali Over.Net??

Odvisno od tega koliko si vložil? Saj ni problem, dati vsem forumom temo na vrh, problem je kupiti tako opremo kot jo lahko kupi SIOL??? En računalnik za 10 MIo sit, najmanj, da ne govorim, da je baza na drugem, da je iskalec na tertjem, da so podatki na četrtem, da se procesira na petem???

NAj poudarim, da nimam nič proti Siol-u, vzel sem ga samo za primer, saj se z večino, ki so tam zaposleni, še vedno odlično razumemo.

Ja financiramo se torej z denarjem, ki pride od mojega posla, nekaj malega pa tudi od oglasov. Seveda vas moti MIELE oglas na forumu. Podjetju MIELE vzdržujemo celotno računalniško omrežje, poleg tega pa nam je na voljo dal: kuhinjo za srečanja in prispeva vsa potrebna sredstva, da se imamo lepo in ustvarjamo.
V zameno, pa dobi reklamo.
Da o drugih reklamah ne govorim. večina so kompenzacije in dogovori o sodelovanju, se pravi, da z denarjem od sistema, pokrijemo 10 % stroškov. Ostalo se vse naredi brez plačila. 79 strokovnjakov za svoje odgovore ne prejme nobenega plačila, razen naše zahvale. Pa kljub temu nekateri delajo že več kot 4 leta. Zakaj? ker se poznamo, vedo kaj je moj namen in cilj in verjamejo dobri in pošteni ideji!
Vprašajte jih, če mi ne verjamete.
In pojdimo nazaj k denarju. NA IBON-u lahko pogledate bilanco podjetja, ki je za velikost sistema izjemno majhna. Naj povem za primerjavo, da ima eno podjetje, samo z vzdrževanjem strojne opreme letno skoraj 200 milijonov tolarjev stroškov. To ni nakup, samo vzdrževanje vsega nakupljenega, pa imajo manjši obisk kot mi.

OK, še zadnje: NAMEN tega našega početja?

Radi bi spremenili svet na bolje!

Amapak začnimo najprej pri sebi. Potrudimo se biti potrpežljivi, iščimo v ljudeh prednosti, dobre stvari, ne najprej slabosti pomanjkljivosti.

V vsaki situaciji najprej poiščimo dobro stvar. Zakaj je je to, kar se je zgodilo dobro? Za nekaj zagotovo, za nekoga zagotovo. In tudi vaša kritika, ali bolje povedano, direkten predlog, ni napačen, samo v njem moramo videti prednosti.

Če bi vse delal brez kritik, potem bi moral vedeti, da nekje delam nekaj narobe.

No in če vi ne bi napisali takšnih sporočil, potem vam jaz ne bi obrazložil situacije.
če pa boste v torek poslušali oddajo na Radiju Ognjišče, lahko tudi on-line, bom govoril o rpednostih in slabostih Interneta. ob 22ih, začeli pa bomo na forumu debato ob 20h in jo prenesli v studijo v živo, in vam bom odgovarjal na vprašanja, kajti če govorim, lahko hitreje in več povem, kolikor pa napišem, pa še veliko več časa mi gre, če moram podrobno obrazložiti, no sem pa tja, pa si moram tudi za to vzeti čas.

Upam, da sem zadovoljil apetite po informacijah. In še enkrat več, bom uredil tole sporočanje na vrh, samo malo potrpite. Napisal sem pa že, da en bo avtomatično, ampak boste imeli tako kot vse na eni strani in posamezna sporočila, bo ena funkcija daj sporočila na vrh.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, verjamem, da si to že nekje drugje povedal, a vseh pač ne zanimajo vsi forumi. Škoda le, da nisi kratkega sporočila objavil na vseh forumih, pa bi bilo veliko manj godrnjanja. Prav tako je bilo s tisto članarino. Objaviš na enem koncu, ki ga žal vsi ne vidijo in potem letijo očitki z vseh koncev.
Primož, hvala za tvoj trud, prav tako tudi tvojim sodelavcem. Ostajam zvesti obiskovalec tega foruma v prijetni družbi znanih neznancev.
Lep pozdrav

Saj počasi, bomo vse uredili tako, da bo eno sporočilo lahko na vseh forumih, do takrat, pa takole malo štrikamo.

Ampak vsaka zadeva ima tudi dobro plat. Se pa učimo strpnosti in take debate nas spet povežejo. Samo, da ni kakšne večje zamere.

KAko reče zavod ? Delajmo s srcem.

JA tak je naš moto, držimo se ga.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kakor je napisal/a jzst; če bi prej napisal tole pojasnilo, bi bilo marsikaj drugače.
Pa še enkrat ponavljam, moj post je bil čisto dobronamerno napisan. Pa še prosila sem, da me ne imej za eno trapo, ki pametuje! Veš, če bi se prej spomnil napisati kaj takega se najbrž ne bi toliko spraševali kaj je narobe in eni bedaki celo razmišljali kaj je za naredit.
Noja, vsak po svoje. Jaz bom svoj post kjer sem ti predlagala pomoč, pozabila.

lp

Primož, saj sploh nismo dvomili ..

Lep pozdrav s Posavja!

Kresnica,

hotel sem pvoedati, da sem to že napisal, samo ne na tem forumu. Nič ni hudega, vsaka pomoč je dobrodošla. Mogoče pa tudi iz te ponujene pomoči kaj rata.

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close