Najdi forum

INDIJANČEK

Aloooo!

A mrbit kdo obvlada narest INDIJANČKE?? Meni so tisti, ta Peksovi maksimalni. Pa me zanima, če je že kdo poskusil kaj takega narediti doma!

Lp!

Hej! Imam recept za “velikega Indijanca” ( spada pod torte). Lahko se naredi tudi manjse. Ne vem, ce je to, kar ti mislis, ker imenovanih ne poznam.

Moj recept je biskvit, ki mu prirezes vrh, ga malo izdolbes, napolnis s stepeno smetano, pokrijes z odrezanim delom in polijes s cokoladno glazuro.

Ce je kaj podobno, ti lahko napisem recept. Tudi delala sem ze. Lp

Ne vem, Babi, če je mislila to. Jaz poznam indijančke iz slaščičarne še iz otroških let… spodaj piškot, en visok kupček beljakovega snega in vse skupaj prelito s čokolado.
Tudi meni so ostali beljaki in, če ne bo druge ideje, bodo jutri za sladico kepice v vanilijevi omaki… sicer jih pa res že kar nekaj časa nismo jedli.
Prijeten večer!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej,Vladka!

Zdaj pa vem, kaksni so.Sestra je bila kot otrok nora nanje. Moz je pa vedno potozil: Sama pena, ugriznes in nenadoma ni nicesar vec! Samrole s smetano, ne s snegom so mu bile bolj vsec
Se verjetno sneg na piskotku ali rezini biskvita popece in prelije s cokoladno glazuro.
Je bolje s prehladom? Lep pozdrav Babi

Babi, hvala, sem že kot nova 🙂 Čeprav se mi je včeraj po dveh dneh spet kar na lepem ulilo iz nosu, je bilo zvečer že v redu.

Sem imela včeraj še namen malo poiskati kakšen recept za indijančka, pa sem potem pozabila.
Danes sem naredila kar snežene kepice… naši bodo prav zadovoljni, le jaz nisem tako, ker nisem eksperimentirala :-)))

Danes je zadnji delovni dan in čaka nas podaljšan vikend… v soboto je namreč praznik zaradi jutrišnjega islamskega novega leta.

Lep popraznični dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej potem pa “srečnega in zdravega” tam daleč vam želim ;-)).

Pri nas je danes tak mraz da smo “pešaki” kar malo zmrnili v desetih minutah hoje do službe ;-)). Juhej zima ;-)).

Pozdravček v toplejše kraje!
d.

Hej!

Vladka, lepo se imejte v prostih dnevih:))

Sonce, nikoli ne zgresim ( leta in izkusnje in…zoprno dober spomin, bi dodal moj moz): Februar je pri morju najhladnejsi mesec !

Je pa kljub temu lepo in mandljevci bodo vsak cas zacveteli; v popolnem zavetrju na prisojni legi sem ze opazila rahlo razprte nezne cvetove.

Lep pozdrav z obale

Ravno včerja je Zala pisala, da jih je naredila. Recept pa je v bazi na kulinariki. Zdaj ne utegnem iskat. Če ne najdeš, bom jutri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close