kuharski tečaj
Hej, Miki!
Kuhanje je res lahko sproscujoce, se zlasti, ce kuhas se za koga, ne samo zase:)
Sama nisem bila na nobenem tecaju, vendar vcasih vidim kaksen odlomek takega tecaja po TV ( razna drustva vaskih zena, organiziran tecaj v Ljubljani)in se mi zdi zelo zbavno in zanimivo ze zaradi druzenja.
Imam kar nekaj let vec kot ti in nikoli se mi ne zdi prepozno, kaj novega spoznati.
Kje in kdaj so tecaji ti ne znam povedati; mislim, da jih tudi nune prirejajo .
Takole za vzpodbudo. Ce bomo imele se kaksno srecanje, se nam pridruzi:)
Lep pozdrav Babi
Hvala za spodbudo, babi, pa tudi Vladki nižje pri krofih.
He he, saj sem imela namen pridružiti se vam na srečanju, pa mi je bilo preveč nerodno, zdaj mi je pa žal, ker sem čisto blizu doma. Ste pa ogormno naredile že s tem, da ste uspele s tem forumom vzbuditi moje zanimanje za kuhinjo, saj nisem verjela, da se bo to meni kdaj zgodilo. Verjamem pa, da ste tako kot mene navdušile še marsikoga. Občudujem vas vse po vrsti, res.
Upam, da res najdem nekaj tečaju podobnega, da dobim mičkeno samozavesti, potem bo pa že šlo. Medtem pa vas bom še naprej brala in uživala tudi ob tem.
Pozdravčka vsem.Miki.
Miki!
Hi, hi ))) a ni to lepo ))) ko prsti zasrbijo, da bi nekaj scoprala v kuhinji )))
Mene dolgo časa ni mikalo nič, razen sladkarij. Potem pa je prišla Ljubljana in mi ni bilo vedno v menzah jest… Pa se je začelo…
Nekaj jedi je, pri katerih skoraj ne moreš zgrešit, vendar pa je dobro začeti s tistim, kar nekdo tudi sicer rad je ))) Potem veš, kako naj bi se okusilo )))
In tale forum je krasen! Toliko enostavnih receptov z velikim efektom, pa še punce so zlate, vedno je katera zraven, da lahko dobiš zelo hitro pomoč )))
Torej je lahko le en nasvet, za vse:
Beri, sprašuj in poskušaj ))) Pri vsem skupaj pa UŽIVAJ ))))
In potem gre samo do sebe )))
LP!
Gordy
Forum je zaprt za komentiranje.