Najdi forum

Primož

Sem dala še enkrat novo temo, mogoče Primož prejšnjega posta ni bral, ker je pisalo Jernej 🙂

Torej, kako kaže s forumom? Pri meni so teme še vedno čisto pomešane.

lp

Pri meni tudi.

Ja, mene tole tud jezi sto na uro, samo se bojim da Primoža to kaj prav dosti ne gane ;-))

Tudi jaz bi si želela NOVO na vrhu…

Ali bo pomagalo vsaj zdaj, ko piše Primož? Bereš nove teme?

Ali pa vsaj povej, da tako je in konec, da ne bomo vsak dan posebej upali…
LP Mimi

Ce ga kdo kje sreca, naj ga pocuka za rokav in mu pove, da obstoja tudi forum Prehrana :)))

Lep pozdrav s prekleto burjaste obale.
Sicer imajo na Vipavskem se hujso:))) Babi

Morda pa ima shujševalno dieto ;o)

Pozdravček tudi od daleč!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Po moje bo bolje, ce mu napisete na forum “O Med.over.net-u”. Glede na to, da tu ni speltk in zdrah (ali pa so res redke), mogoce malo manj pogosto preverja. :-))

LP!

Tudi mene moti,da niso označene nove stvari in da niso novejše stvari bolj pri vrhu. Upajmo,da bo Primož to prebral in tudi ukrepal !! Marja

Imam občutek, da Primož tega sploh ne bere. Pa tako lepo je bilo prej urejeno.

tudi meni se zdi, da tega se ni “videl”, sicer bi verjetno ze ukrepal!! res se mi zdi motece. petra

Isti problem je tudi na drugih forumih MON, npr. Starševski čvek. Očitno ni problem v Primožu 🙁

Jah, samo Primož to lahko odpravi, mi žal ne 🙂

Meni se zdi škoda, ker vem da precej zadev zgrešim, pa tudi ne da se mi iskat med vsemi temami, če je ravno tistega dne na novo kaj napisanega.

Primož, je že nekajkrat napisal, da je sistem v nadgrajevanju in obljubil, da bo enkrat spet po starem.
Vprašanje pa je, če bo to še kdaj delovalo na forumu Starševski čvek, saj je že večkrat omenil, da je tako delovanje forumov z veliko frekvenco novih postov izredno zahtevno za ne tako zmogljivi računalniški sistem.
Pričakujem pa tudi jaz način prejšnjega delovanja vsaj na tem forumu.
Torej Primož, kako napreduje delo?

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Primož, ponudba o sodelovanju (s srečanja) še vedno velja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close