Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jernej, sortiranje tem

Jernej, sortiranje tem

Jernej, se nas boš že kmalu usmilil zaradi sortiranja tem? Saj vem, da je v računalništvu vedno kaj nepredvidljivega, ampak vseeno. Potolaži nas vsaj, da ne bo tako ostalo, da res nekaj delate.

Res je zoprno, da ne sortira zadnjih odgovorov na vrh, še bolj pa to, da mi izbriše oznake “novo”, če vmes odgovorim na kakšen post… Kot vidiš, si nas s prejšnjim servisom razvadil in sedaj je konec, poti nazaj ni :o)

Proooosim in lep pozdrav, Mimi

?
Zdaj pa sploh ne bo zrihtal ;-)). PRIMOŽ – jaz se tudi pridružujem tej pobožni prošnji ;-))

Jaz se tudi pridružujem prošnji. Proooosim !!!

Hval in lp, Maja

Mimi, si malo zgrešila ime (ali pa forum, kakor pač vzameš). ;)))))))
Na kulinariki je res Jernej, tukaj pa je “šefe” Primož. :)))

LP!

tudi meni se zdi stvar precej moteca!! cakam in upam,da bo urejena -cimprej !!! petra

Jaz sem pa prisodila krivdo svojemu PC:))) in se nanj jezila! Lp

Se prudružujem.

Mimi je mislila prav pa narobe napisala…. ;-))

Babi tvoj PC pa res ni nič kriv, ne ga kregat ;-))

Primož, a bo šlo…?

Hvala, hvala že vnaprej!

Hm, res je, da sem mislila prav, pa narobe napisala. Ko sem brala prvi Sončev post, mi sploh ni bilo jasno, zakaj vprašaji.

Primož, sorry. Šment, se mi to stalno dogaja, še lastno hčero sem zadnjič narobe poimenovala. Samo čakam, kdaj bom doma moža narobe poklicala, potem bo šele hudič 🙂
LP Mimi

Bolje na forumu kot doma Mimi ;-))

Hm, Primož se nič ne oglasi;))))

Lep dan vsem
deka

O, ti si še živa ;-)).

Kaj samo kukuje pečeš da se nič ne oglasih več? ;-)). So pa dobri, ni kaj ;-)). Bojda so zelo fini tudi iz polnozrnate moke (nisem probala, vendar verjamem na besedo).

Lp v bližnje kraje.
P.s.: še mau pa bomo šle lahku na sladoled ;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close