Najdi forum

sokovnik

Ker imamo leto in pol staro deklico, bi rada kupila sokovnik. Katerega mi priporocate? Ne bom kupila Power juicer, ker je predrag in predvsem prevelik.
Vsem hvala za nasvet in lep dan, Natasa

A je Power juicer tisti z TOP SHOPA,Ce je ,bi rada slisala od katere ki ga ze ima,kako je zadovoljna z njim.Rada bi ga kupila,pa ne vem,ce je dober.

O sokovnik smo že kar nekaj govorili na tem forumu – če iskalnik nastavita za 2 leti nazaj se bo nekaj nasvetov že našlo.
LP

ojla ,jaz ga imam i8n sem zelo zadovoljna,imam še enga starejšega pa ni ok.tukaj gre noter vse veliko več soka ,manj dela nič lupljenja in pa veliko kvalitetnejši sok.cenovno je res dražji a na koncu če delaš soke vsak dan ugotoviš da si prišparal saj sadje tud ni tako poceni.pozdrav

Oj. Če katero zanima sokovnok GREEN STAR, ga jaz prodam. Samo enkrat rabljen.

Kaksen je sokovnik Green Star – zakaj ga prodajate? A je to znamka?
Cena?

zanj sem dala 150.000.

jaz sem imel že več sokovnikov in še nobeden mi ni zdražal 1 leto, ker ga vsaki dan uporabljam. Sedaj imam POWER JUCER več kot eno leto in je res zelo dober.Ne vem katera firma prodaja na prvi pogled skoraj enak sokovnik kot power jucer, ampak ko sem ga od blizu pogledal sem videl, da ima vhod tako majčken, da moraš npr. jabolka razrezat.Pri power jucerju pa lahko notri mešeč cela jabolka in kar je najvažnejše-da veliko soka, če zmiksaš 1 kg jabolk npr. Če pa sočiš več sadja, pa ga moraš vmes oprati, kar pa je slaba stran tega sokovnika, ker se mražica po 1 kg sadja zabaše in sok meče v posodo za odpake.

Joze,a je veliko dela s tem ciscenjem mrezice,mislim,ce je zelo zamudno

celi sokovnik operem pod toplo tekočo vodo-uporabljam gobico, v vsega 5. minutah.
Enkrat tedensko pa ga splaknem pod tekočo vodo in potem dam v pomivalni stroj.

V reviji VIP je bila ocena tega sokovnika, pa se ni nic bolje obnesel kot navaden Iskrin sokovnik za cca 15.000,00 SIT. Zato se mi zdi skoda dati toliko denarja, ce ni zares toliko boljsi kot ostali.

A res

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close