Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Naša kolegica-nagrajenka Onine zgodbe

Naša kolegica-nagrajenka Onine zgodbe

Pozdravček vsem skupaj!!

Spet po dolgem, dolgem času na forumu. Kako se ti življenje spremeni, ko človek začne delat. Zdaj sem tudi jaz delovno aktivna. (juhuhu) Prav zaradi tega se nisem mogla udeležit srečanja in upam, da bo naslednjič več sreče.(skoraj sigurno bo) Verjetno si predstavljate kako je, če ženska dela v treh izmena. Se kar težko navadiš, sploh otroci. Sicer pa glavno, da je služba in to za nedoločen čas!

Danes sem listala revijo Ona in v njej zagledala našo kolegico Mirjam Furlan Lapanje, njenga forumskega imena se ne spomnim, ki je dosegla tretje mesto in sicer za Onino zgodbo Sram. ČESTITAM!!!!!!! Faca, ker ji poleg treh otrok in verjetno še službe uspe pisat še zgobe.

POzdravček vsem , Nani

Hej, Nani!

Sem te vesela:))) Kako v treh izmenah, malce to razlozis?

Ko sem zagledala njeno fotografijo, mi je spomin takoj kliknil: Saj to je ona;
mislim, da je njen nick Mija. Joj sem zanjo vesela!!!
Res je faca, pa se z drugo zgodbo je prisla med prvih 10.

Cestitke in se enkrat cestitke :)))))))))))))))) Zelim ji tudi vse naj na Dunaju.

Upam, da se bo kaj oglasila, da ji posteno cestitamo.

Lep pozdrav Babi

Seveda, to je MiJa, ki ima tri otročke in Tineta, ki kuha tako dobre Egejske lignje :- )))
Čestitke!

Haha, Avena in smo s kruhom fino polizali!

Eno lepo soncno jutro Babi

Mija, čestitam !

Joj, so bili tisti lignji dobri.

Lp, Maja

Hvala za čestitke, bom Tinetu povedala za pohvalo – mogoče pa potem kalamari konec tedna spet v lonec padejo? A pridete, da pomažemo? :)))

Se danes počutim kot zvezda na teh forumih, bom še razočarana, ker na hujšanju pa ne bo teme s čestitkami zame! ;)))

Sicer pa, punce, minulo srečanje – najedla sem se kot pujs, prasec, recimo po pravici, ko je bilo pa tako vse dobro, jaz pa tako lačna, sem se prav šparala – no, to minulo srečanje je povod za mojo novo delovno nalogo: pišem članek o teh forumih. Naslov že imam: “Se beremo!” :))))

Čestitke tudi od mene, čeprav te ne poznam “v živo” ;-)).

One sicer še nisem uspela videti, ampak zdaj se bom pa potrudila da dobim zadnjo številko v roke ;-)).

Lep dan!

Mija, tudi z moje strani čestitke. Včeraj listam Ono, vedno začnem na zadnji strani, bogve, zakaj začnem vse časopise in revije brati z zadnje strani, pa te zagledam. Gledam in gledam, vse predalčke odpiram in sem si dejala, ja, edino s srečanja jo moram poznati.

lp lojzka

Čestitke tudi od mene, sicer tebe na žalost še ne poznam, poznam pa tvojega moža (sva sodelavca) in tvoje tri cukrčke. Sicer pa, glede na to koliko te Tine pohvali si res ena “fejst baba”. Upam, da se tudi v živo spoznava, da ti še osebno čestitam. Tudi jaz sem prebrala prispevek v ONI. Ne samo z eno, kar dve zgodbi si napisala – krasno. Lepo te pozdravljam in obenem voščim vse najboljše tebi in tvojim najljubšim za vse prihajajoče praznike. Lep pozdrav Silvia

Iskrene čestitke.

Te občudujem, kako ti vse uspe, ne samo otroke porihtat amapk še vse ostalo. Talenti ki so bili dani tebi v roke so dobro izkoriščeni.

Še v naprej veliko uspeha pri tvojem delu.

Lep pozdrav

Mateja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close