Najdi forum

Makarončki

Danes smo v vrtcu skuhali testenine po receptu, ki ga je naša Nataša prinesla z vašega zadnjega srečanja (sladka smetana, korenček, zelena, peresniki…), malo zapečeni (no, jaz in kuhanje še nisva na ti, ha, ha).
Kuharica je rekla, da so otroci pojedli izredno veliko!
Še bomo poskusili več receptov!

pozdravček
Dragica
p.s. tudi jaz sem poskusila….mmmmmm

*********************** Vrtec Pod Gradom Praprotnikova ul.2 1000 Ljubljana tel.:01-2412-600 fax.:01-2412-611 <mailto:vrtec-pod-gradom@guest.arnes.si> <http://www.vrtec-podgradom.org>

Hej,Dragica!

A si sploh dvomila v to,da otroci ne bi jedli makaronov? 😉 Če jaz svoje vprršm,kaj bi imeli naslednji dan za kosilo,je odgovor seveda: makaroniiii (sploh ni važno s kakšno polivko).Čeprav: naša tasrednja manekenka se je že začela zmišljevati,da ona bi pa špagete…ja saj bi jih jaz tudi,samo kaj ko ima naš najmlajši potem nočne more,ker tisti špageti nikakokor ne gredo na žlico…no imam pa potem generalko tal okrog kuhinjske mize,ker si fant seveda pomaga z rokami…
Uživajte še ob kakšnih “naših” receptih…

Hej!

Imam serijo slik svojega eno leto starega vnuka pri jedi spagetov s paradiznikovo polivko:
Sedi na mizi in jih z roko nosi v usta:))) Zgleda zelo prisrcno za naju z mozem. Hcerka je pa pribila: Takole nikoli vec! Fant se bo naucil jesti kot je treba.
Je pa trajalo kar nekaj casa!

Ce je vse odpovedalo, testenine nikoli. Lep dan Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close