Najdi forum

Samo….

…da vam povem:

Pri nas je ze nekaj dni tak sooooncek in cez zaliv vidim zasnezene Alpe in Dolomite:)))

Lep pozdrav z obale Babi

Oh…prejšnji teden je bilo pa takooo marzlo pr vas, ko sem bila tam. Babi, uživaj še zame, pri nas je kar precej hladno.
Jaz pa tebi pošiljam malo karavanškega mraza 🙂

Nič, Babi, pripravi omaro (si enkrat napisala, da imaš tam še prostor :))) in ena ubežnica (ki smrka in skoraj joče pred čarunalnikom) prihaja na prvi tir.

Uživaj še za naaaaaaaas!
Tina (ki bo danes brez viteza z veliko žepi – ta bo pri babici delal pisane medenjake 🙂

Pri nas na Koroškem je vse sivo.
Lp na Primorsko

Hja, pri meni se je zdajle pokazala pristna slovenska foušija ;-))

Dolenjska je precej ovita v sivino, zato pa topel in sončen pozdravček na morje ;-))

pri nas pa se zdaj malo sonček kaže :))

Lp s štajerskega konca, Maja

tudi Štajerska je zavita v sivino…ne ni res tamle čez oblake se sonček nekaj trudi,a brez uspeha…

Kljub vsemu,imejte se vsi skupaj krasno,pa naj že malo zadiši po praznikih po vaši kuhinji (v to ne dvomim 😉 )

Ja, tudi na Goriškem je kraaaasno sončece, vendar je zelo mraz, ker je začela pihati burja.
Lep pozdrav

OOooo, kle v LJ. je tko, kot bi bili skoz ponoči….Jaz sem že čisto zamorjena!
Ker neskončno ljubim sonce in morje!!!! In vročino:))))))

Samo kaj, ko mi čas ne dopušča, da bi za vikend priletela na vaš konec!!! Pa bi mogla malo naogled, če je še vse na svojem mestu…

Hura, jaz pa pridem jutr, obirat olive!:)) (sem ze pred 14 dnevi..:))

pozdravcek,

proxima

na vasem koncu sem bila pred stirimi tedni. bilo je mrzlo /zjutraj celo minus/, a mirno. cez dan kar prijetno toplo. tudi jaz sem uzivala ob pogledu na alpe in dolomite! taksno razkosje sem dozivela mogoce 2-3x ! danasnji soncek ti pa kar malo zavidam:) tudi privoscim! tukaj v lj je klasika…ki bo menda vztrajala kar cel vikend 🙁 lp petra

meni so se pa ravno “naredile” ! nabirala sem jih tisti lepi vikend- bilo je pred tremi -ne stirimi tedni! vem po olivah! 🙂 veselo nabiranje! petra

Tako, zdaj ne rabim nobenega vremenskega porocila, ko ste vse tako lepo opisale.

Kresnica, ce bi takrat vedela zate, bi te povabila na eno kafe in bi bilo obema toplo. Je tisti nogometas se osnovnosolec? V sosescini imamo 13 letnika,ki tudi aktivno zogo brca:)

Tinkara, ja pa se podstresno sobico imamo s staro kramo( to j zanimivo) in eno merjascevo lobanjo, ki jo je vnuk izbrskal na Nanosu v dobri veri, da je dinozaverjeva ( bil je 5 let star). No, zdaj tega ne misli vec. Pa se mackona bi dobila za druzbo, ker jima je med vso ropotijo strasno vsec.

Pa viteza pozdravi. To bosta z babico uzivala!!! Ja, s tolikimi zepi ne bo nikoli Minister brez listnice 🙂 Saj mu niti treba ni – on je vitez Visnjegorski!

Zdaj pa zares: Jemljes kaj Imunal? To zelo pomaga, kar trikrat na dan, ko je smrkanje. Preizkuseno in potrjeno od hcere!!

Proxima, mi smo jih ze; ce bo dan kot je danes, bo krasno; no malo tudi burja piha; saj drugace ne bi bilo soncka:)).

Na vse stiri strani : hvala za pozdrave in imejte se lepo Babi

Sončke že lepo sije, a mraz je bolj kot v Ljubljani. Je prišla včeraj hči iz Ljubljane in pravi, da je v Kopru skoraj zmrznila. Oblečene pa poletne hlače, a gor so ji bile dovolj. Pa kljub mrazu našega sončka ne zamenjam za meglo.
Lep pozdrav

Ze, ze, jzst…ampak primerno oblecena sem 1 uro sedela dopoldne na trznici v zavetju pred Mercantinom in popila s sestro kavo.
Pri nas je res lepo. Ravno zdaj poslusam napoved. Jutri pri nas soncno –
do 13 stopinj. Kaj hocemo se vec?! Lep vikend Babi

:((((( in jaz nimam časa, da bi lahko užila tale sonček:((((

PA ga dajte vse primorke namesto mene in vseh tistih, ki tega ne moremo!

Ampak … zdajle je pa noč tudi pri vas:))))))

Lep vikend na sončni konec! Tisti, ki pa nimamo sončka, si ga bomo pa drugače naredili:)

Nočko, Kate

No, danes kljub slabi napovedi tudi v Ljubljani sveti krasno sonce. Sem ravnokar prišla iz gozda, kjer sem grabila steljo. Vreme je res krasno. Temperatura je baje okoli 3 stopinje, toda zaradi sonca mi je v tankem puloverju vroče. Lep dan želim po celi Sloveniji.

Mateja

danes smo tudi sami uživali v sončku, je bilo hladno, ampak zrak je bil pa za bogove.

Babi, smo ravno z vitezom prišli domov, otovorjeni še s kupom enkratnih medenjakov (tisti sestre Vendeline, fenomenalni so!), okrašeni pa so z vsem, kar sta babi in stric M. (babicin frajer :)))) našla za malega viteza in Patrika (nečak od M., eno leto starejši od viteza:)), ki sta imela v njunem domeku ne le packanje medenjakov, pač pa polni penzion – še skupno kopanje in spanje v ta veliki postelji … Ustvarila pa sta takšne umetnine, da sem prav ponosna na te cefizlje, res :)))) Sta pa babi in stric M. še slikala vse skupaj, tako da imamo še vse dokumentirano, ma diši po praznikih, jih bomo porabili te fotke za kiber čestitke :)))))

Imejte se lepo, jutri bo bojda še lepše :))))
T.

Hej!

Na obali je bilo danes…takooo lepo! Vsi, ki so pobirali se zadnje oljke, so lahko resnicno uzivali. Proxima verjetno tudi:)

Na sprehodu sem obcudovala Triglav. Odpela sem bundo, ker mi je bilo pretoplo.
Zavese, ki sem jih imela namen oprati, pa zprasene veselo visijo na vseh oknih. Bom jutri ali v ponedeljek.
Tak dan je treba preziveti zunaj, se vam ne zdi?

Tinkara, seveda so piskotki, narejeni pri babici veliko boljsi in polni penzion
za obe strani najuzitek:)))

Kate, tocno tako – noc imamo tudi na obali:))) Lep vecer Babi

Petra, to pomeni,da si jih “valjala” približno 3 tedne v slani vodi!? Enkrat sem že tukaj brala podoben “recept” za vlaganje oliv ! Potem jih daš kar v slano vodo??
Pišeš ,da si videla Dolomite! Mi smo bili prejšnji mesec v Kanegri in smo jih tudi videli! Pravijo,da to ni prav pogosto!? Verjetno,če je res lepo vreme?

P.s.Gledaš kdaj Najšibkejši člen ?? ..; )
Pozdrav Maja

Hej, Maja!

Ne vem sicer, ce za sibkejsi clen sprasujes mene ali katero drugo.
Gledam… in v petek je tekmoval tudi Matjaz iz Ankarana ( lep fant s copom), sin dobrih znancev. Bister fant, ampak ga kar nisem prepoznala, ko je bil za moje pojme ” malce prenapet”, da ne recem kaj drugega. Sem jaz namesto njega zardela. Sicer mora oddaja biti v tem stilu!

Dolomite tudi danes vidim in Alpe in Triglav;haha!

Lep soncen pozdrav Babi

Oh…. Babi, ko berem tole o odpenjanju bunde, me kar zmrazi. Pri nas je danes namreč -10 :). Dan je sicer prekrasen; niti oblačka nikjer, vidim Stol, Triglav…krasna barva neba. Ampak…..brrrrrrrr….mraz pa je. Včeraj na sprehodu nisem čutila ušeč. Noja, če se spomnim, kakšna je bila zima kakšne 15 let nazaj, ko je res škripalo pod nogami, je tole še luksuz 🙂

lp

Pozdravček vsem…

Sonček nas je tudi danes nagradil in sije z vso svojo lepoto. Tako lepi so taki dnevi…

Čudovit dan vsem.

Tan

Hej!

Tan, je res takooo lepo; zavese se susijo na terasi, od koder imam res vse na dlani!

Kresnica, ne mrazlo pa pri nas ni!!! Na terasi sem samo v trenirki.

Uzivajte v tem krasnem dnevu. Zdaj grem na hiter sprehod ob morju:) Babi

Ola !

Pri nas pa je zunaj vse belo in megleno :((

Kljub temu en lep pozdravček iz Maribora, Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close