Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Joj, sem jezna!!!

Joj, sem jezna!!!

V bazo vpisujem recept za sestrino pogaco – na dolgo in siroko… tik pred koncem nekaj poskoci in se pojavi napis : Obzalujemo, prislo je do napake ….in tekst ni shranjen.

Jutri ga bom kar sem napisala. Nocko Babi

Babi, ne se jezit. To škodi lepoti.. Ti si že frajer, jaz ga v recepte še napisati ne znam, he,he

Lep dan kljub klavrnemu vremenu

Babi….juuuutroooo….ne jezi se, noooo…..ritka ti bo zrasla, pa bradavica na nosu, hehe…

Pozdravčka vsem..:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Saj me je ze minilo; toda ko se potrudis, da vse natancno razlozis in ti jo zagode skrat, malce ponergas..GRRR! Zdaj bo recept napisan zvecer, ker
imam se nekaj dela za opravit:)))

Lep dan Babi

Babi,poznam ta občutek…Ampak Tinkarca pri nas sije sonček in me čisto nič ne bo spravilo v slabo voljo… danes je že četrtek in jutri peteke,dan za metek…v soboto službeno novoletna zabava… in potem Miklavž…

Punce lep pozdrav vsem….

jaz sem imela tud včeraj v službi eno tako – nekaj moram poslat po mailu, našopam vseh cca 100 naslovov na peš noter, potem pa mi zablokira računalnik – grrrrrrr – tako me sedaj čaka – ponovi vajo še enkrat.
Pozdravček Mateja

Men se je tudi že tko sesul……….saj bo…..

Babi,

naslednjič recept napiši v kak urejavalnik besedil (lahko word, lahko note pad) in ko je gotovo, ga samo označiš in skopiraš v željen prostor (sem na forum ali pa med recepte). Pa seveda si sproti shranjuj med pisanjem, lahko ti recimo zmanjka elektrike in gre spet vse v nič :))

Hej, Jagoda!
Hvala za nasvet, toda tam v bazi receptov je toooliko predalckov, ki jih moras izpolniti in se drzati reda. Verjetno za tja mi word ne bi koristil, za sem pa prav gotovo. Sem pa za tele racunalniske finte malo lena, priznam.

Lep pozdrav Babi

Joj, Babi, žal mi je zate, pa ravno jaz sem si zaželela tega recepta!

Ampak, veš, meni se je to ravno v zvezi Med.over.netom nekajkrat zgodilo: nekaj me je pičilo, spodbodlo … celo dopoldne sem tuhtala pa tuhtala, kako pametno, inventivno bi se dalo te teme lotiti in kaj vse imam za povedati in oh in sploh … potem pa sem si čas vzela, pa klofala in klofala …. a bo dobro? a ne, še enkrat bo treba za sabo prebrati … pa se usedem nazaj za računalnik, vse štima, jaz pa samodejno pritisnem “službeno” kombinacijo tipk za shranjevanje besedil in umotvor se preseli v vesolje izpuhtelega! Sem skakala v luft, sem govorila grde besede v stilu tristotih kosmatih netopirjev, sem se sama sebi smilila, pa ni nič pomagalo, potem sem se pa vdala: pač ne bom najbolj produktivna na tem forumu!:))))

Vendar ti, Babi, proooosim, ne obupaj, piši še naprej, jaz pa bom še naprej večinoma brala! In samo kdaj kaj napisala …:))))

Hej, Mija! To je pa bila osvezitev, ta tvoj post:)))

Zdaj grem pisat recept, kar semle pod nov naslov, ker me je strah, da se ne pojavi tisti zoprni napis od vceraj. Ga pac ne bo v bazi. Lp

:)))) Babi, to je pa telepatija! Ti odpišeš, jaz pa ravno takrat kliknem na temo! Mislim, da bi lahko pito, zdaj ko bo recept, spekla že v soboto, bo za takega malo drugačnega miklavža za prijateljsko družino! Če … če me ne bo spet čas v obliki dvojčkov stisnil v kot!

Naj ti tokrat uspe!

Kot vidis je uspelo in bo peka tudi tebi. Dvojcka bosta najbolj pridna:)))
Bos videla.

Lepo se imejte v soboto Babi

aja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close