pozor, Delmar!
Dekleta, nikar ne kupujte morskih dobrot v ribarnici Delmar na ljubljanski tržnici! Prejšnji teden sem hotela doma pripraviti morsko večerjo za nekaj prijateljev in tam kupila školjke, škampe in ribe. Boga hvalim, da se kolikor toliko spoznam na školjke, kajti dobila sem odprte, smrdljive in sluzaste zmazke in sploh si ne znam predstavljati, kaj bi se zgodilo, če bi jih ponudila gostom! Iz ribjih oči pa je bliskala motna megla, škrge so bile beige barve, najbrž so bile rožnate pred tednom dni, ko so jih potegnili iz vode. Ni bilo časa za prijavo inšpekciji, kajti na pomoč je morala priskočiti sosednja mesarija s klasičnimi zrezki. Obvestila pa sem direkcijo v Izoli, kjer se je odgovorni postavil brezkompromisno na stran prodajalne, kjer da “nikoli ne prodajajo nesvežih sadežev”. Nakup sploh ni bil poceni -mimogrede: prodajalka je pokazala tudi vso veščino nepravilne matematike v mojo škodo, seveda.
Običajno ob nakupu natačno pogledam in sledim, kaj kupujem, tokrat pa je prodajalka evforično metala izdelke sem ter tja in iz ene vrečke v drugo, tako da zanesljivo nisem mogla kontrolirati kvalitete sadežev.
Imela sem pač smolo in ne bi želela, da bi še koga tako opeharili. Absolutno priporočam nakup v katerikoli drugi prodajalni, kajti Delmar si je prislužil veliko črno piko.
Lepo se imejte!
Mic
Forum je zaprt za komentiranje.