Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Lisa/ Čarovnija okusa vprašanje?

Lisa/ Čarovnija okusa vprašanje?

Pozdravljeni,

upam da je na tem forumu še kdo ki kupuje omenjeno revijo. Imam problem in sicer me zanima zakaj je ni možno kupiti, iskala sem že na večih mestih pa je nimajo več. Zadnja ki sem jo kupila je imela tematiko narastkov, za naslednjič pa je pisalo da bo gor Martinova gos ter nekaj receptov tort. številko revije sem očitno zamudila in sedaj bi morala bit že druga,s kakšno drugo tematiko kot pa Martinova gos če jaz prav razumem, ampak ni ne ene ne druge za dobit. A mi lahko kdo pove kaj je bilo/ bo v zadnji oz. najnovejši reviji in kdaj je izšla oz bo.

Hvala

Kot sem prebrala na njihovi spletni strani izhaja Lisa čarovnija okusa, vsak tretji petek v mesecu. Torej danes!

Za nazaj ne vem. Je pa res da je zdaj izšla božična Lisa in mogoče zaradi tega niso naredili redne izdaje.

Lp, Ela S

No izšla je Božična Nova, Božična Lisa pride na trg naslednji teden.
Seveda smo naredili tudi ”normalno” številko, ki je izšla v petek. Kot je že ElaS povedala izhaja revija vsak tretji petek v mesecu, za mesec naprej. Zdaj je torej v prodaji decembrska številka, tema je zaključek akcije najpiškot 2004, predstavitev finalistov v sliki in z recepti, pa razni svečani jedilniki za božič oz. novo leto in seveda razne torte, tudi na božično-novoletno tematiko.
Če želite revijo z Martinovo gosjo, pa pišite na naslov uredništva, pustite svoje podatke in vam jo bomo poslali.

Veliko veselja z revijo še naprej,

urednica

Mene pa zanima, če vam vsi recepti v Lisi uspejo? Sprašujem namreč zaradi svojih izkušenj, ko se mi je nekajkrat zazdelo,da nekaj manjka, da nekaj nikakor ne more izpasti tako, kot je na sliki, s sestavinami in postopkom v receptu, predvsem v Lisi. Sprva sem veliko kupovala Liso predvsem zaradi mikavnih receptov, pa so me zelo razočarali, sploh pri pecivu, pa nisem neizkušena kuharica.

Ravno danes sem spekla ene piškote (čokoladne rjavčke) in so mi lepo uspeli… No, niso tako lepi, so pa dobri…

Tan

Zelo redno kupujem posebne izdaje Lise in mi je zelo všeč, ker vsebuje zelo dorbih receptov, predvsem mediternaksih. Vse Lise so izšle normalno, tiso za martinovanje ti lahko pošljem, ke sem kupila dve. Pošlji naslov. Marsikatero sladico sem že delala iz Lise in so mi vse lepo uspele. LP Silvia

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close