Za Babi od Primoža
Draga moja Babi,
moje mnenje, da nimaš zastonj imena Babi, saj nisi Babi samo svojim vnučkom, ampak vsem nam, ki smo tukaj zbrani na tem forumu. Nisi se ponujala, ničesar nisi ukazala, ničesar dopovedovala, si samo tukaj in takšna kot si in prav vsi, smo te vzeli za svojo “virtualno” Babi, ki vedno za svoje vnučke najde prijazno besedo, tolažbo in nasvet v takšnih in drugačnih situacijah. Da o pomoči pri kuhanju ne govorim.
Si in vedno boš ostala Babi foruma prehrana.
Nisi samo virtualna, veliko ljudi te pozna tudi v živo in lahko rečem, da si še boljša, kot pa samo preko interneta, si Babi v tisoč in eni podobi in nobena ni slaba.
Zato ti polagam na srce, da se ne obremenjuješ z osebki, ki na tem forumu nimajo kaj iskati. Se pa zgodi, da kakšna preveč pametna buča zatava tudi na ta forum, no kakšna še preveč pametna buča, pa napiše še kakšno neumnost.
Tudi takšnim je treba odpuščati.
Babi kot sem rekel, nisi se ponudila, sami smo te okronali za “šefico” tega foruma, pa ne zaradi statusa, ampak zaradi tvojih vrednot, ki marsikomu tako primanjkujejo, pa če naredijo 100 faksov in so trikrat doktorirali iz znanosti, tega kar imaš ti v sebi, nikoli ne bodo mogli imeti, kaj šele, da bi vsaj kanček tega dali, kar lahko daš ti.
In glede na to, da sem jaz napisan “šef” ne bo nihče mogel uveljaviti tega, da otroci ne bi bili prisotni na teh srečanjih. Seveda bodo in še kako bodo pacali in kuhali in mi bomo z veseljem vso to packarijo pojedli z največjim veseljem in zadovoljstvom, pravzaprav jim bomo še pomagali spacati kakšno dobroto.
Tisti, ki ni takšnega mnenja, naj nikar ne piše sporočila, ker ne bo ničesar dosegel. Tukaj bo ostalo tako kot je bilo.
Dobra volja , pripravljena z dobrotami pridnih rok in začinjeno z obilco otrok in smeha. Sem pa tja bo kdo želel, kaj pokvariti, ampak naša kuhinja bo ostala takšna kot je.
Da še namignem kaj bo na srečanju: Tokrat bo naša gostiteljica Danica pripravila program, ki ga bo uredila skupaj z Babičnim presenečenjem.
Je pa res, da tega Babi še ne ve, ampak verjamem, da se boste vsi strinjali, da nas Babi še enkrat več preseneti.
Program dobite jutri, Babi pa se bo sama s svojo zvesto pomočnico Bojko odločila, kaj bo njeno presenečenje in specialiteta večera.
Tako boste iz programa, ki ga bom objavil, dobili dela in naloge, ki jih boste opravljali pod budnim očesom uporabnikov teh jedi.
In jasno, program kuhanja za otroke je vaša izbira, kjer bomo vsi pomagali.
Toliko zaenkrat iz programa in da zaključim kot sem začel.
Draga Babi, radi te imamo in tega ni mogoče kupiti, zato tudi ni možno, da ti kdorkoli to vzame.
Tvoji pomočniki – vse gostinsko osebje foruma Prehrana
Primož
Če mi Primož ne zameri, bi še jaz s svojo šapico dala en podpis pod ta krasni post …
NAŠA BABI
Naša Babi je kot zarja zjutraj se smehlja.
Ko se nas veliko tukaj z mislimi na kuhanje igra.
In zato nikdar Babi mi ne damo.
Eno le na vsej Prehrani Babi mi imamo.
Naša Babi je kot sonce srček njen je zlat.
Kakor žarek, ki posije od nebeških vrat.
Naša Babi je kot luna dolge bdi noči.
Ko se tukaj postov zanjo še in še zvrsti.
Čisto vsi zapeti tole pesmico ti znamo.
In ti kličemo na glas RADI TE IMAMO.
Babi slišiš kako ti pojemo …
Še en cmok od Puja
Tako – ne odlasaj na jutri, ce lahko naredis danes:)
Sicer pa bi bilo bolje …kot pravijo nekateri:
Odlozi na jutri, kar lahko naredis danes! Na zalost, mi ne rata!!!
Da sem tu najstarejsa, je nedvomno res. Mi niti ni treba pogledati v svojo EMSO stevilko. Da sem babica, dokazuje vnuk. Je pa tukaj se nekaj babic.
Za nono Karolino zagotovo vem, potem je bila se babica, ki je otrokom cvrla ribice. Da pa sem tu najvecja cveka, je se kako res:)
Saj verjetno mislite, da prav nicesar drugega ne pocnem! Pa imam kar precej dela; nekaj casa samo za vas… si pa rada vzamem. Upam, da moji spostujejo dogovor, da te strani ne odpirajo, samo v primeru, ko so slike s srecanja. Saj ne dvomim; tudi sama spostujem vse skrivne predale, razne dnevnike in podobno.
Hvala za vse!
Upam samo, da ne prileti mimo kaksna privoscljiva vila sojenica v obliki ocem nevidnega virusa in potem je s srecanjem FUUUC’ !
Zakaj? Ker je na nasem dvoriscu precej tega – od otrok do odraslih in se cepila sem se proti gripi. Potem si lahko malce dovzeten, so mi rekli.
Nic kaslja, nic kihanja…za enkrat vse v najlepsem pocutju. Trkam!!!
Lep pozdrav Babi
Babi, lepo pozdravljena
Ker si me zgoraj omenila, ti na uho povem veselo novico, da me bo za nono naredila v aprilu še moja hčerka. Tako bom nona že v tretje. Veš to je tista, ki me je pripeljala na naše 1. čudovito srečanje.
Pe en lep pozdrav iz naše sončne, rahlo vetrovne in hladne Goriške od none Karoline.
Forum je zaprt za komentiranje.