Pralni stroj nasvet prosim
meni se zdi tudi škoda perilo prat na 1600 obratov.
mogoče kakšne zelo trdožive brisače ipd.
drugače se mi pa tanovi pralni stroji – varčni – ne dopadejo preveč. ima ga tašča, ko da na kuhanje b program, začen kuhat na d. programu. nekatere funkcije npr volna, umetni materiali pa kar hitro preskačuje in je goto v par minutah. xcelo srvisera je klicala, pa je rekel da je to pač varčen model.
no ja belo perilo imam rada, da ga kar orenk prekuha, saj se gre tu za higieno.
Če je bilo moje sporočilo narobe razumljeno, dodajam:
1600 je število obratov pri centrifugi in ne pri pranju. Število obratov pri centrifugi se lahko spremeni in prilagodi potrebi/želji. Mislim, da je fino imeti 1600 obratov, pa čeprav jih vedno ne uporabljamo. Število obratov pri centrifugi pa naj ne bo edini kriterij pri izbiri stroja.
Tudi jaz imam nekaj vprašanj.
Sem v fazi nakupa sušilnega stroja in zaradi prostorske stiske bom verjetno morala izbrati kombiniranega. Kolikor vem, v glavnem svetujejo posebej pralni in sušilni, ker baje nekateri lahko posušijo le polovico opranega perila. Kako je z Whirpool-ovim? Koliko časa traja sušenje? Kako je s posušenim perilom, je precej zmečkano?
Lep dan,
Mako
Hej!
Imam Gorenje pralni stroj ze kar nekaj let in svoje delo opravlja zelooo kvalitetno.
Za susenje?
Krasna burja na veliki terasi med strehami. Vceraj je bila cisto ta prava in je koprske ulice lepo pometla; mozgane prevetrila:)))
Je tako prijetno iz pralnice zraven vzeti iz stroja oprano perilo in ga razobesiti; ce se soseda pride, pomodrujeva in se zdiva sami sebi zelo “pametni”. Mackona pa ta cas po strehah preganjata golobe in seveda nobenega ne ujameta. In potem pobiranje po svezem disecega posusenega perila!!!
V dezevnem vremenu pa v pralnici, kjer so moski napeljali plasticne vrvi. Velika okna na ventus so odprta.
Da, hvalezna sem arhitektu za tako nacrtovan manjsi blok.
Ko me je vnuk prepriceval, naj si omislim se susilni stroj, sem mu enako razlozila, zakaj ga ne rabim.
Ne bodite hude za intermezzo. Na Primorskem imamo pac velik plus. Drugod je susilni stroj zelo koristen; sem videla pri hcerki.
Srecno roko pri izbiri zeljenega:) Lep soncen dan Babi
Forum je zaprt za komentiranje.