Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kako vpisati nov recept?

kako vpisati nov recept?

Kako se vpiše nov recept? Sem šla gor (v črn okvirček) kjer piše dodajte recept – potem pa nikjer ne najdem možnost vnosa novega recepta.

Se že vnaprej opravičujem – ampak mislila sem dodati recept za pitulice, ker so izredno iskane na tem forumu in osnovni recept ni zapisan med zgornje recepte.

Lp, Ela S

Ela, ko klikneš dodaj recept, se moraš prijavit (z istim imenom in geslom kot tukaj), potem pa lahko dodaš recept.
Pa bravo za idejo 🙂

aja, ne 🙂 to sem jaz nekaj zamešala

No takole….zdaj pa res.
Jaz sem se še enkrat prijavila (izpolniš tak mini obrazec), potem pa lahko dodajaš recete in jih kot vidim tudi shranjuješ.

lp

Ja, enkrat je bila že ideja da bi se malo organizirale in vsaka nekaj receptov prepisale (ali je bilo to samo v moji glavi, hehehe) – kaj mislite punce??

Sicer sem jaz bolj na tesno s časom a kakšnega bi se že lotila…

Če se ne motim pa te recepte prej nekdo pregleda (ali uredi) predno so objavljeni?? lahko se motim, res ne vem.

No, jaz lahko kar začnem. Trenutno imam še nekaj časa pred diplomo tako da lahko svoje recepte, ki sem jih shranila, vpišem. Samo so predvsem tisti, ki jih je ena od punc pred kratkim objavila tukaj gor.

Po moje ni problem – pod “vir recepta” vpišeš med.over.net pa bo ;-)).

hm, tudi jaz sem se prijavila. pise mi,da je uporabnisko ime ze zasedeno !? verjetno “sama zasedam” uporabnisko ime!? ali to pomeni,da se lahko prijavim le,ce spremenim ime?? lp petra

Tako za pokušino sem (na hitro, upam da je prav) vnesla kruh “marjetico”. Me prav zanima če sem ga kje ukalala ;-)).

petra hej. Si se že registirala po petra?? Če se nisi je čisto možno da ga je kdo drug zasedel. najprej se moraš registrirati.

do sedaj nisem bila registrirana-nikoli se mi ni zdelo potrebno!? no, vceraj,ko sem poskusala ….pa ni slo!? verjetno bo to to!? lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close