Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta tovornjak

torta tovornjak

Moj sine si je zaželel za 3 roj. dan torto tovornjak, po možnost v 3 d obliki.
Mi lahko katera pomaga z nasveti kako se je lotiti? Jo je katera že delala?
Vsak nasvet je dobrodošel.

Pa še nekaj me zanima. Zaradi prostorske stiske, moramo praznovati v 2 delih. En dan z babicami in bližnjimi sorodniki (cca 15 dni), drugi dan z prijatelji (cca 10 ljudi – 3 majhni otroci). Lani sem imela eno veliko torto, ki je bila dovolj za oba dneva.
Letos bi pa raje imela glavno torto za v nedeljo (praznovanje z babicami), vendar moram tudi v soboto prijateljem ponuditi neko torto. Kaj predlagate?

Tukaj je sicer za avto.A če zadnji del malce podaljšaš dobiš tovornjak.Jaz bi posebej naredila še prikolico in bi imela tako torto za dva dni.Prvi dan pojeste prikolico,drugi dan tovornjak. Za prikolico bi spekla kar biskvit v pravokotnem pekaču,za kolesa lahko uporabiš mini roladice (narežeš)Na prikolico naložiš kakšne žele bombone,ki so kot tovor..

Jaz sem včeraj delala letalo :o)

Najverjetneje bi se tovornjaka lotila tako, da bi sestavljala po plasteh… biskvit spečem v štirioglatem pekaču, razpolovim, nadevam in dobro ohladim in potem režem in sestavljam… za kolesa pa bi uporabila koščke rolade… Kolesa lahko obliješ s čokolado, tovornjak premažeš z obarvano smetano. Okna in drugo narišeš z nutello sobne temperature…
Lučke…sadni bonboni.

Upam, da ti bo kaj prišlo prav.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close