Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika gospodinjski aparati moulinex

gospodinjski aparati moulinex

Na mojo veliko žalost se mi je zlomila metlica ročnega mešalnika moulinex. Ker sem, priznam, malce malomarna, sem nekam založila servisno knjižico, zato ne vem kam moram poklicati za nove dele. Morda ima kdo izmed vas tako knjižico in bi mi bil pripravljen napisati naslov še raje pa telefonsko številko servisa. Sicer pa sem doma s primorskega konca.
Lepo se imejte in hvala!

Pokliči v podjetje Vicoma. Mislim da so oni glavni serviserji, ti bojo pa povedali za kakšen servis na Primorskem. Ža lažje iskanje naj še povem da se nahajajo v BTCju, se pravi je naslov Šmartinska.

Jaz imam par strojčkov te znamke, a ker sem s Primorske je bilo vse to nabavljeno čez mejo in ti z našimi naslovi ne morem pomagati. Se je pa tudi meni pred kratkim obrabil zobnik tega istega strojčka, pa nisem niti pomislila na servis. Sem že razmišljala, da ga bom pač morala vreči proč, a je skoraj nov. Bom izkoristila kar odgovor, ki ga ti dobiš, saj se mi ne da hodit čez mejo za to.

Mogoče si lahko pomagaš s tem (pa naj to ne zveni kot reklama, ampak dobronamerna pomoč):

POPRAVILA GOSPODINJSKIH STROJEV Ravaliko Sergio, s.p.
Šolska ulica 7
6320 PORTOROŽ – PORTOROSE

Telefon: (05) 677 26 89
Mobitel: (031) 632 057

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close