Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika aparat za peko kruha

aparat za peko kruha

Dostikrat sem na forumu ze brala, da uporabljate aparat za peko kruha. Zanima me kaj vse pripravljate v njem in kako se obnese. Ali se lahko npr. nastavi zvecer cas tako, da je kruh zjutraj pecen? Kaj poleg kruha se se dela v aparatu?
Katero znamko priporocate?
Hvala in vsem zelim lep dan, Natasa

Priporočam ne, ker drugih aparatov ne poznam, lahko pa ti povem, da uporabaljam Severina.
Uporabljam ga tudi za pripravo marmelade, mesenja testa (kvašenega) za krofe npr., bojda lahko v njem pečeš tudi koleče (marmornega) ampak ga še nisem ker nisem našla primernega recepta (mogoče bi se dalo po navadnem , ne vem), celo sem videla po TV da so v njem pekli mesno štruco.
Kruh lahko pripraviš vnaprej (oz vanj namečeš sestavine) če imaš aparat s programom z zamikom pečenja.

Če pa v iskalnik vtipkaš “aparat za kruh” boš pa tudi dobila precej debat na to temo.

LP

Tudi jaz imam Severina. Pečem predvsem razne vrste kruha, kuham marmelado, pripravljam kvašeno testo, no, to je pa tudi vse.
Je pa zadnje čase dnevno v uporabi. Večkrat tudi samo pripravim testo, potem pa poljubno oblikujem in spečem v pečici.

Imam Clatronica in peče tako, da je zjutraj svež kruh. Njami! Da se nastaviti čas, ko naj bi bil kruh pečen. Razen vseh mogočih vrst kruha drugega še nisem probala. Razen bagetk, da ne kurim cele pečice:))

Nihče ni tako dobro podkovan, da mu ne bi kdaj pa kdaj zdrsnilo.

jaz imam neko levo firmo…drugače se pa obnese super. vse kar je za mesit, zmesim v njem.
ponavadi naredim več testa za kruh, potem ga pa pečem v pečici.
prav tako delam pogačo, pico….
marmelade pa ne znam narediti, tako, da če ima katera recept….se priporočam

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close